Tehnički kutak > Tuning skutera

Bučna mašina

(1/2) > >>

To3cutter:
U zadnje vrijeme skuter mi je poprilično bučan, ko da imam konzervu umjesto auspuha. Nema pukotina na ispuhu, sve je dobro pricvrsceno, svi sarafi stegnuti a skut mi ronda ko da nema auspuh, pogotovo kad udje u turu. Ima neko kakvu ideju? BTW, nisam siguran niti da je buka iz auspuha, mozda je i neki dihtung prdnuo, ali onda skuter nebi isao smjesta, tak da fakat neznam sta bi pogledao...

andy:

--- Citat: To3cutter - 24 Veljača, 2008, 19:47:22 ---U zadnje vrijeme skuter mi je poprilično bučan, ko da imam konzervu umjesto auspuha. Nema pukotina na ispuhu, sve je dobro pricvrsceno, svi sarafi stegnuti a skut mi ronda ko da nema auspuh, pogotovo kad udje u turu. Ima neko kakvu ideju? BTW, nisam siguran niti da je buka iz auspuha, mozda je i neki dihtung prdnuo, ali onda skuter nebi isao smjesta, tak da fakat neznam sta bi pogledao...

--- Kraj citata ---

ak ti onak kao da predecka onda je možda dihtung na spuhu mada neznam kak bi se to dogodilo ak ga nikad nisi skido :icon_scratch:

mrcina:
ma i moj je jačeg zvuka

Drnda:
a sto je sa vunom???

To3cutter:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Veljača, 2008, 20:32:00 ---a sto je sa vunom???

--- Kraj citata ---
Mislim da originalni auspuh sa katalizatorom nema vunu u sebi, uglavnom originalni auspusi imaju neke pregrade i povrate a ne direktnu cijev van.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju