Općenito > Komentari članaka MojSkuter.com
Osvoji nešto, sudjeluju svi
balicdim:
mislim da bi trebalo više moderatora/članova koji bi bili aktivni oko nagradne igre, recimo jedan za blagajnu, dugi za nagrade, treći za nešto treće, jer osobno mislim da za jednog to previše posla
igor.sb:
ako skupis 200kn svaka cast
znam kako je bilo dosada, sto su se skupljali novci drugima za razne klipove, sto su se skupljali novci za humanitarku il sta vec
nista od te ljubavi
balicdim:
--- Citat: igor.sb - 13 Kolovoz, 2011, 14:55:12 ---ako skupis 200kn svaka cast
znam kako je bilo dosada, sto su se skupljali novci drugima za razne klipove, sto su se skupljali novci za humanitarku il sta vec
nista od te ljubavi
--- Kraj citata ---
vidio sam da nije moja ideja najnovija, neko je već spominjao ovakvu akciju na forumu, al ja sam malo slikovitije to prikazao (bar mislim)
znam da je teško u današnje doba nekom davat po 5-10-15-20kn pa se kasnije ništa ne dogodi, a pare ostanu kod "blagajnika" pa patnja oće vratit ili neće, nađi ko je dao ko nije, pa ono kao ovaj već ima nabrijan skut šta će njemu to, prodaje nagradu ili stari dio koji mu poslije osvojene više netreba, jebiga, to je sreća isto kao i kad igraš loto, uplatiš 10-20kn pa nedobiješ ni lipe nazad, a neki dedo koji je duplo stariji od prvog tomosa osvoji 10milijona kuna
cosa_wp:
to bi bilo odlično nešto kao tombula 10 kn mislim da nije nikom previše a možeš recimo osvojiti neku kacigu dobru ili neki DIJEL kooji ti je potreban! :icon_thumright:
mark055:
zanimljivo.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju