Tehnički kutak > Tuning skutera
CPI Popcorn . problem
Miki-speedy:
--- Citat: steeef - 14 Kolovoz, 2011, 14:37:26 ---od lokalnih kolko se vidi najviše znaju miki i benđo aka biber..buraz dok ti oni rastave skuter i nabude ga to vše ni otac bog ne sastavi
--- Kraj citata ---
Pricas a ni ne znas o cemu se radi ::)
CpI...Vedooo:
haahha bio sam maloprije kod lika... kaze treba lezajeve mijenjat... hmm... jos mi treba auspuh.. Imal nekih preporuka?? I da, dal da stavim zutu centralnu oprugu?
steeef:
samo nemoj niš od stage 6 stavit,ponato je da su nekvalitetni
CpI...Vedooo:
Nezz moram nac neki dobar, jbg al da nije ni skup... i oprugice isto kupit... msm , odmah bi i diznu mijenjao, mallosi spuzvu stavit, rolnice mi ionak trebaju lakse ( neki dan mijenjao leptiricu i klizace u variomatu i vidim da su rolnice skrozz sje***e i nisam imao drugih i stavim neke skrozz teske, msm da su sa kymca agilitija serijske :dontknow: .. tak da.. ) zutu centralnu i isao bi ko zmaj... :P
luna500rr:
--- Citat: CpI...Vedooo - 14 Kolovoz, 2011, 16:16:12 ---Nezz moram nac neki dobar, jbg al da nije ni skup... i oprugice isto kupit... msm , odmah bi i diznu mijenjao, mallosi spuzvu stavit, rolnice mi ionak trebaju lakse ( neki dan mijenjao leptiricu i klizace u variomatu i vidim da su rolnice skrozz sje***e i nisam imao drugih i stavim neke skrozz teske, msm da su sa kymca agilitija serijske :dontknow: .. tak da.. ) zutu centralnu i isao bi ko zmaj... :P
--- Kraj citata ---
:omfg:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju