Tehnički kutak > Tuning skutera

CPI Popcorn . problem

<< < (4/13) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: steeef - 14 Kolovoz, 2011, 14:37:26 ---od lokalnih kolko se vidi najviše znaju miki i benđo aka biber..buraz dok ti oni rastave skuter i nabude ga to vše ni otac bog ne sastavi

--- Kraj citata ---
Pricas a ni ne znas o cemu se radi  ::)

CpI...Vedooo:
haahha bio sam maloprije kod lika... kaze treba lezajeve mijenjat... hmm... jos mi treba auspuh.. Imal nekih preporuka??  I da, dal da stavim zutu centralnu oprugu?

steeef:
samo nemoj niš od stage 6 stavit,ponato je da su nekvalitetni

CpI...Vedooo:
Nezz moram nac neki dobar, jbg al da nije ni skup... i oprugice isto kupit... msm , odmah bi i diznu mijenjao, mallosi spuzvu stavit, rolnice mi ionak trebaju lakse ( neki dan mijenjao leptiricu i klizace u variomatu i vidim da su rolnice skrozz sje***e i nisam imao drugih i stavim neke skrozz teske, msm da su sa kymca agilitija serijske  :dontknow: .. tak da.. ) zutu centralnu i isao bi ko zmaj... :P

luna500rr:

--- Citat: CpI...Vedooo - 14 Kolovoz, 2011, 16:16:12 ---Nezz moram nac neki dobar, jbg al da nije ni skup... i oprugice isto kupit... msm , odmah bi i diznu mijenjao, mallosi spuzvu stavit, rolnice mi ionak trebaju lakse ( neki dan mijenjao leptiricu i klizace u variomatu i vidim da su rolnice skrozz sje***e i nisam imao drugih i stavim neke skrozz teske, msm da su sa kymca agilitija serijske  :dontknow: .. tak da.. ) zutu centralnu i isao bi ko zmaj... :P

--- Kraj citata ---

:omfg:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju