Tehnički kutak > Tuning skutera
Koliko su vam uzimali za skidanje blokada?
ivanzd:
pa normalno da neznam sam skidat kad idem davat nekom da mi radi. ovaj to radi privatno. dali se isplati skidat blokadu s auspuha? jer poslije kad se na tehničkom preba proć,kako onda?
dusVu:
ta blokada te ne blokira na 50 tako da ti je svejedno, mozes ju skinit..ja na tvom mjestu nebi dao ni kune za takve stvari, imas sve fino objasnjeno na forumu , ako ti sta nije jasno pitas i polako :icon_thumright:
ivanzd:
--- Citat: dusVu - 11 Kolovoz, 2011, 16:41:58 ---ta blokada te ne blokira na 50 tako da ti je svejedno, mozes ju skinit..ja na tvom mjestu nebi dao ni kune za takve stvari, imas sve fino objasnjeno na forumu , ako ti sta nije jasno pitas i polako :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a je ali ja nemam kompresor za skidanje blokade s variomata.
nrg extreme:
--- Citat: ivanzd - 11 Kolovoz, 2011, 18:21:35 ---a je ali ja nemam kompresor za skidanje blokade s variomata.
--- Kraj citata ---
Ne treba kompesor,staviš ključ 10-11(nebitno) u blok i zakočiš ventilvar i skineš okastim ili gedorom 15
maticu,staviš blokadu i isto tako zašarafiš i riješen problem. :dontknow:
Ima slika na forumu kako se skida, od ivana mislim, ako je nađem postam. :icon_thumright:
Evo je: www4.slikomat.com/10/0124/59h-DSC010.jpg
radomir.g:
--- Citat: nrg extreme - 11 Kolovoz, 2011, 18:26:17 ---Ne treba kompesor,staviš ključ 10-11(nebitno) u blok i zakočiš ventilvar i skineš okastim ili gedorom 15
maticu,staviš blokadu i isto tako zašarafiš i riješen problem. :dontknow:
Ima slika na forumu kako se skida, od ivana mislim, ako je nađem postam. :icon_thumright:
Evo je: www4.slikomat.com/10/0124/59h-DSC010.jpg
--- Kraj citata ---
14 na Pezou :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju