Ostalo > Sportski kutak

eduardo da silva DUDU !

<< < (4/10) > >>

Tommek:

--- Citat: S.W.A.T. - 24 Veljača, 2008, 08:50:44 ---ja nisam moga vjerovati...kreten glupi...

al nemojte zaboravit da nije ima namjeru slomit nogu eduardu...nego samo napraviti prekrsaj ili cak samo uzeti nogu...ali dogodilo se najgore...zato nisam siguran da mu se treba zabraniti igranje...2-3 utakmice da...al za cili zivot ne....jer uvjek je bilo i biti ce takvih startova na igrace....samo na srecu nisu svi sa ovakvim ishodim...

ja sam isto neopisivo ljut na taylora...al pokusavam gledat razumno i nepristano

a sta se tice eduarda mislim da ce se on oboraviti i prije nego svi mi to mislimo...i da ce svima pokazati sta moze sa snagom volje...a i garant ce nastaviti igrati nogomet profesionalno kad se oporavi...nece ge biti na euru al eto...

a novinari glupi...slusa sam onoga sa nove kad je ispitiva corluku...PA IDIOT JEDAN...samo trubi "oce moci na euro, oce moci na euro"..........ko da je sad to vazno....

--- Kraj citata ---

ja se nebih cudio da mu je namjerno odapeo po nogama.

ivanm:

i najjače:

replcnt:
nema njemu oporavka više od 8 mjeseci! sigurno

mrcina:
pitanje je gdje je pukla kost.
iznad gležnja ili u gležnju.
ako je otišla kost u gležnju nema njemu igranja dosmrti jer bu nosio protezu doživotno.
ako je pukla iznad gležnja možda se može povratiti tj ajmo reči popraviti ali ovisi o visini preloma od gležnja.ako je prelom preblizu gležnju posljedice če osječati doživotno ali moči če igrati. ako je višlje od gležnja moči če igrati samo da sve to zacijeli.
prema slici vanjski prelom kosti preblizu gležnja po mojoj konstataciji.

frajeru treba oduzeti nogometnu licencu i otjerati ga u brazil bez ičega u džepu pa da tamo glumi pi*+u.

lik_9:
tayloru treba :giljotina:

budaletina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju