Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Situacije "zamalo"
luka ns:
--- Citat: Cobra - 12 Kolovoz, 2011, 12:37:20 ---Ako nista drugo ove situacije su bar poucne,ponekad nisu potrebne brzine preko 60km/h dovoljna je sekunda nepaznje i budala koja te sjebe za vijeke vijekova.
Mislim da je svako od nas tko zivi u nekom od turisticki gradova dozivio da stranac ispred njega zakoci ko blesav zato jer je vidio nesto fensy za uslikat pritom negledajuci dal ima koga iza njega,ili ove face od talijana sto se odulce okrenut s kamperima nasred ceste i 1000 sl situacija
--- Kraj citata ---
baš mi se dns desila takva situacija al sva sreća da je široka cesta bila pa sam uspio proć s desne strane inace nema šanse da bi stao
Nix666:
--- Citat: Santa_Kloz - 12 Kolovoz, 2011, 08:55:25 ---baš bi htio vidjeti kako bi se ti vozio 40 na R-u :toothy11:
--- Kraj citata ---
postoji nešto što se zove staza
odeš tamo platiš i voziš kolko hoćeš, zaletiš se u zid, ideš na drugu stranu cestu
Jurich:
--- Citat: IceMan - 11 Kolovoz, 2011, 23:46:40 ---2. video cesta Šibenik - Primošten
--- Kraj citata ---
ne!
tom cestom prodem svaki dan i nije ta cesta
IceMan:
učinilo mi se...slična je :)
Reponja:
Evo situacije zamalo;
Jutros prespavao 2 alarma i 10 podsjetnika. Radim od 06:00. Da nisam kasnio 15 minuta, pogodite gdje bi bio u ovo vrijeme (05:45)..
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Tesko-ozlijeden-motociklist-na-kojega-je-naletio-pijani-vozac-saxa
Tako je, točno na tom mjestu u to vrijeme... Jbt, nikada ne kasnim na posao i jutros prođem kraj kaosa u kojem bi i ja bio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju