Općenito > Generalno o skuterima

Par neobaveznih pitanja!

<< < (15/29) > >>

Drnda:
sr novi mi je puuuno bolji nego stariji u voznosti... a jet nije kina, ali sf3 je

steeef:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Kolovoz, 2011, 01:12:22 ---sr novi mi je puuuno bolji nego stariji u voznosti... a jet nije kina, ali sf3 je

--- Kraj citata ---

malo sam gledal tog đeta,proučaval tj..ma izgleda ko da je kina..plastike i sve.

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Kolovoz, 2011, 01:12:22 ---sr novi mi je puuuno bolji nego stariji u voznosti... a jet nije kina, ali sf3 je

--- Kraj citata ---

isti k. ista rama, iste vile, isto sve, isti tockovi, sad reci da je zbog polozaja sjedenja i drugacijeg izgleda volana nest bolje  :toothy11:

uzmi 4 sra bilo minarelli, bilo morini bilo bilo sta drugo, dobro 150ka jos najvise pusi jel plivanje u krivini najvise izrazeno

al ak vozis neku kramu iz 98 na izdrkanim vilama, onaj minarelli nosac katastrofa, sve nest mekano, kuzis

primjer samo dajem, isto nabrojano vazi i za novog sra, kak naletis

steeef svaka cast  :headbang: :headbang:

steeef:
nema uvijanja i plivanja,skuter je star 4 godine..
napravil sam sad u ponedjeljak s njim 200+km,vozil se po svakakvim cestama..naletel na one jebene rupe na cesti kaj režu pa krpaju asfalt pun gas i mislil si već kak se bum spičkal kad ono skuter ni trznul,malo poskočil dok sam uletel u rupu i dok sam izletel i tak jedno na 3 te rupe naletel..mjeril sam ga sa gps,čista gola serijala 85kmh

Drnda:
jutros sam bio ubiven pa nakon 3 minute tipkanja sam odustao pisati jer nisam razumio sto sam htio reci  :toothy12: :toothy12:
vjerojatno mi je novi bolji jer je na starijem meksi ovjes bio, tj omeksao s godinama.. nezz, noviji je bio prakticki iz ducana i ono, vjerojatno mi je zato bio dosta vozniji, a znam inace da je sve isto , nego sam mislio da je novi puno kruci od starijeg kao tvornicki, jer mi je stari plutao u zavojima dosta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju