Općenito > Generalno o skuterima

Par neobaveznih pitanja!

<< < (4/29) > >>

Aprilia97:

--- Citat: Nix666 - 12 Kolovoz, 2011, 16:10:34 ---skini si sam doma bolkade

--- Kraj citata ---

ako ćeš si sam doma skidat blokadu s varia,dam ti link..ako oćeš :D

Swimmer1:

--- Citat: Aprilia97 - 12 Kolovoz, 2011, 16:14:29 ---ako ćeš si sam doma skidat blokadu s varia,dam ti link..ako oćeš :D

--- Kraj citata ---
moze ja bi to, nego hoce li primijetit  da nema blokade? i koju blokadu je najteze primijetiti da fali :D

JogFromYamaha:
pa dok ides na servis samo pukni taj prsten nutra i to je to
skines variomat blokadu za 2 minute i denes ju za 2 minute opet gore
i tko ce sta skuzit
a u ostalom taj servis na 1000km je bacanje para on nista ne napravi
a za pare koje ces krvarit rade na stranu stavi sta got crklo ne kosta kolko oni racunaju za garantni servis
ja se sjecam dok sam za jamahu garantni servis na 1000km pljunuo 1200kn a lik mi samo stambilj potpis i svjecicu mi dao u ruku

Aprilia97:

--- Citat: Swimmer1 - 12 Kolovoz, 2011, 16:52:12 ---moze ja bi to, nego hoce li primijetit  da nema blokade? i koju blokadu je najteze primijetiti da fali :D

--- Kraj citata ---

evo ti kako skinti sa varia...a za ova ostala pitanja neznam...

Swimmer1:

--- Citat: JogFromYamaha - 12 Kolovoz, 2011, 16:54:54 ---pa dok ides na servis samo pukni taj prsten nutra i to je to
skines variomat blokadu za 2 minute i denes ju za 2 minute opet gore
i tko ce sta skuzit
a u ostalom taj servis na 1000km je bacanje para on nista ne napravi
a za pare koje ces krvarit rade na stranu stavi sta got crklo ne kosta kolko oni racunaju za garantni servis
ja se sjecam dok sam za jamahu garantni servis na 1000km pljunuo 1200kn a lik mi samo stambilj potpis i svjecicu mi dao u ruku

--- Kraj citata ---
u pugu su besplatni servisi, za nova vozila(pugova), samo se materijal naplacuje, i btw. sljedeci servis mi je na 2500km...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju