Općenito > Generalno o skuterima

Par neobaveznih pitanja!

<< < (24/29) > >>

Swimmer1:

--- Citat: B.E.R.O. - 29 Kolovoz, 2011, 18:12:24 ---Moj trosi 5 litara na 80-90 km.  :omfg: :omfg:
Serijala sa auspuhom i 52 diznom!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:
Jebiga... toci i vozi!!!
 :frajer:

--- Kraj citata ---
jel me zezas? Il mi nema spasa?

Aprilia97:

--- Citat: steeef - 29 Kolovoz, 2011, 19:20:09 ---hahah,onda ti je kinez u kur*u..
moj baotian se vozi samo u vinograd po brdima i troši 2 i pol litre sa ful gasom non stop.

--- Kraj citata ---

za koji dan ću ti točno reć koliko na šta...ali ću normalno vozit....jer nisam nikad točno pratio

Swimmer1:

--- Citat: Aprilia97 - 29 Kolovoz, 2011, 21:50:58 ---za koji dan ću ti točno reć koliko na šta...ali ću normalno vozit....jer nisam nikad točno pratio

--- Kraj citata ---
postaj ovdje obavezno..
Kako vi procjenjujete kolko se mozete nageti? od kako sam pao nekako ulazim u krivinu sa rezervom i obavezno smanjim brzinu(ako idem 50 spustim na 46-47km/h, a na nizbrdici ako idem 55 spustim na 51-52km/h pa mi se cini da je to sve u mojoj glavi, jer da nije spustio bi i sa 50 i sa 55 na 46-47km/h) nadam se da ste me shvatili sta sam htio rec.. i da kada se nagnem na nekih 75 stepeni u odnosu na podlogu nekako se nelagodno osjecam, strah me je, mislio sam da ce to brzo proci, ali ne prolazi od kako sam pao svaki dan je sve gore..  :confused5:
EDIT
malo veceg nagiba od ovog me strah :D a prije sam derao koljeno u krivinama  :dontknow:
http://www.nacionalnaklasa.com/gallery2/main.php?g2_itemId=21518&g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT

Drnda:
zar se ovo zove nagibom, ja mislio to za skejtere  :toothy12: :toothy12:
i ja sad imam rezerve jer sam neki dan umalo se prosuo... skratio motor 7 cm i kliznile mi obe gume na mjestu gdje bi mi ssamo zadnja klizila....

Swimmer1:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Kolovoz, 2011, 02:29:28 ---zar se ovo zove nagibom, ja mislio to za skejtere  :toothy12: :toothy12:
i ja sad imam rezerve jer sam neki dan umalo se prosuo... skratio motor 7 cm i kliznile mi obe gume na mjestu gdje bi mi ssamo zadnja klizila....

--- Kraj citata ---
ja kad sam pao proklizao sam sa oba, ali imao sam neki tuzan osjecaj nemoci da ista poduzmem, motor je samo proklizao culo se buuum ustajem nista me ne boli a imam dosta rana.. dizem motor(nikad mi laksi nije bio uhvatio sam ga i bukvalno sam ga odvojio od zemlje to je 100+ kg) gledam stetu  i udaram u sjediste motora... i mislim si kaj mi je ovo trebalo... frendovi mi prilaze, zaustavio se jos neki NN bajker.. znam da sam svasta opsovao... svi me pitaju zasto histerisem, i da mi to nije ni prvi ni zadnji put da padam.. moj odgovor je bio: "histerisali bi i vi da ste pali sa novog motora"... i stvarno kad god vidim nekog da je pao sa novog motora histerise  :toothy12:
ugl da vise ne smaram, kolko da se naginjem, glupo se osjecam kada auta iza mene uspore u krivini radi mene :S

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju