Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
prijedlozi za nove t-shirtove
eladio:
--- Citat: KicHo7 - 14 Listopad, 2008, 15:23:53 ---looool oaj topic uopce nisam vidio ::)
ka oprvo...user da vama plati za majicu tj da on vas reklamira? Di pa toga ima looool
usporedba sa ss-om...tam se sve djeli badava na meetinzima i sl. a ne da se placa za tak nes...to ko da dodes prat stakla na ini i platis majicu koju ces nosit dok peres stakla jer na njoj pise INA ::)
a majica 100 kuna? Kaje od zlata? Ja kad sam za svoj forum pravio majicu kostala me u nabavki majica 7 kuna u veleprodaji i print 8 kuna...znaci sveukupno niti 20 kuna...pa di je tu logika?
Ak neko oce, ja cu si sam dat napravit sa logom od mojskutera pa napravim jos nekome ak zeli...
eto tolko...
--- Kraj citata ---
....pobrkao si loncice.... :glasses9:
..ako mislis da se tu netko "bogati" , ili "zaradjuje" , "reklamira" , stvarno si na krivoj adresi :hello:
..clanova foruma koji me "znaju" i koji imaju nesto kupljeno od "mene" to dobro znaju...
....i zadnji put sam na rodjendanu portala svima platio pice , i prije se naljki poklanjalo na susretima, nesto i nagradnih igri je bilo, i sad ih opet imam uskoro u planu... ..ipak, koliko mogu , mogu, ali ipak imam limite.. :redface:
sto se tice samih artikala, pokusavam tj. pokusat cu i pokusavat cu uvjek da to bude i kvalitetno i zanimljivo , nazalost to "nije besplatno", neki i znaju dijeliti naljepnice (sto je najmanje bitno , ostalo je puno skuplje), ali mojskuter.com nije t-com i to ne moze sam (iako se neki put u nekim kasnijim prigodama kako sam i rekao , nesto malo i "dalo" :redface: ) , pa su clanovi predlozili ovaj nacin, pa smo jos davno , jako davno , malo nas je bilo, i krenuli smo u to.. pogledaj datum tu : http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=464.0 , praksa je ostala i dan danas, i radi se o nama koji volimo ovaj portal i forum i stvari ne gledamo iz kuta iz kojega ti gledas..
pretpostavljam da si dinamov (ili hajdukov ili vec neki :icon_biggrin: ) sal ili dres ili casu dobio besplatno? sasvim je normalno imati "suvenirnicu" i ne vidim smisao u paraleli s INOM i td.... ..cinjenica je da pomaze u reklamiranju naljka ili maja, ali to nije ideja s kojom se krenulo i nastavilo i na koju ti tako zdusno napadas...
motori.hr naljku sam i ja sam platio, primjera ti mogu navoditi na stotine i tisuce , i ne smatram to nekim zlom kao ti, to je tako..
ljudi i clanarine placaju i tako dalje i dalje..
opet s druge strane i mojskuter.com reklamira i druge portale i forume itd.. , evo primjer od neki dan : http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=10889.msg164618#msg164618 ,
a ako cemo ici korak dalje otvoreno sam dao sansu i vozacima s naseg portala kojima sam direktno pomogao kako i promocijom tako i u potrazi za sponzorima i to s konkretnim uspjesima - pitaj ih..
slika je puno sira, i ne gledaj samo tako usko, jer vjeruj mi , koliko sam sati ulozio u ovaj projekt to u slijedecih 10 godina necu vratiti , ipak ljubav je motiv i to je tako... :redface:
sto se tice tvoje cijene izrade t-shirtova, molio bih te da mi das neki broj za kontakt kad je tako jeftino :laughing7:
ja vec dugo nikoga ni blizu te cijene ne mogu naci pa da je i lose kvalitete (a trazim uvjek najbolju)..
i da, sto se tice izrade, mojskuter.com je zasticen brand i kulturno bi bilo da me makar kao raven i dino_sk pitas ako imas kakve zelje... :frajer:
sto se dine i ravena tice, svaka im cast sto im se da zezati (jer ja ko sto vidis nemam vremena) i sto su se ponudili ,a vidim da su i kupci zadovoljno
i to mi je drago.. ..ja sam ih samo upozorio da kad sam ja primao narudzbe neki su me zeznuli pa i sad imam doma par malih t-shirtova, pa da budu samo malo oprezni da nebi "ulozili" pa "izvisili"
eto...
najlakse je ovako upasti najednom i bubnuti i ostati ziv, ali kontekst je prijatelju kao sto vidis ipak malo drugaciji :icon_thumright:
i da, od studenog ce sve opet ici preko mene , vlasnika mojskuter.com branda , jer ovako ce nastati kaos vec vidim :glasses9:
mojskuter.com ce kako sam vec rekao dobiti "suvenirnicu" sa svime i svacime ,
vec vidim , eladio se reklamira i bogati na tudji racun :angry7: :icon_biggrin:
Bruno1990:
--- Citat: igor27 - 14 Listopad, 2008, 20:31:32 ---a gle,kolko je koštala koštala je,svi koji smo rekli uzeli smo kaj sad ako je malo skupo kaj sad
dino-sk je htio pomoći nabavio maje i nikom ništ ako neko može nabavit jeftinije opet dobro dapače super
ali meni je maja super.dino-sk hvala na trudu sve 5 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
također..maja mi je super..odlicno izgleda..dino se potrudio..sve 5
ChRiStIaN:
ja i eladio sm ose na PM culi i nadam se sve rijesili! Ubuduce mozda neki biznis kapne :laughing7:
devilldey:
--- Citat: KicHo7 - 15 Listopad, 2008, 10:55:06 ---ja i eladio sm ose na PM culi i nadam se sve rijesili! Ubuduce mozda neki biznis kapne :laughing7:
--- Kraj citata ---
Na tvoju korist dakako :nono:
Nemam šta reć. Prezadovoljan sam majicom i hvala dini_sk još jednom na trudu.
Bokygs:
--- Citat: devilldey - 15 Listopad, 2008, 19:07:27 ---Prezadovoljan sam majicom i hvala dini_sk još jednom na trudu.
--- Kraj citata ---
Potpis :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju