Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

prijedlozi za nove t-shirtove

<< < (41/74) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
meni ni1 nije dovoljna, ne treba, ali tvoj kapacitet je veliki, tebi treba trocifren broj kobasa

mrcina:
prepečenih u tavi i gomilom krumpira te paradajzom a nasuprot mene komad za društvo.

joj kakav bi to tulum bio.

zaboravio sam točena stela.

a mali od odvaljivača nosi pune krigle navedene pive na pladnju u šlafroku od pingvina.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaa.

ChRiStIaN:
looool oaj topic uopce nisam vidio  ::)

ka oprvo...user da vama plati za majicu tj da on vas reklamira? Di pa toga ima looool

usporedba sa ss-om...tam se sve djeli badava na meetinzima i sl. a ne da se placa za tak nes...to ko da dodes prat stakla na ini i platis majicu koju ces nosit dok peres stakla jer na njoj pise INA  ::)

a majica 100 kuna? Kaje od zlata? Ja kad sam za svoj forum pravio majicu kostala me u nabavki majica 7 kuna u veleprodaji i print 8 kuna...znaci sveukupno niti 20 kuna...pa di je tu logika?

Ak neko oce, ja cu si sam dat napravit sa logom od mojskutera pa napravim jos nekome ak zeli...

eto tolko...

mrcina:
ajd ti lepo napravi maju u stilu koji je određen veličina xxl i to je to.

Bokygs:

--- Citat: KicHo7 - 14 Listopad, 2008, 15:23:53 ---looool oaj topic uopce nisam vidio  ::)

ka oprvo...user da vama plati za majicu tj da on vas reklamira? Di pa toga ima looool

usporedba sa ss-om...tam se sve djeli badava na meetinzima i sl. a ne da se placa za tak nes...to ko da dodes prat stakla na ini i platis majicu koju ces nosit dok peres stakla jer na njoj pise INA  ::)

a majica 100 kuna? Kaje od zlata? Ja kad sam za svoj forum pravio majicu kostala me u nabavki majica 7 kuna u veleprodaji i print 8 kuna...znaci sveukupno niti 20 kuna...pa di je tu logika?

Ak neko oce, ja cu si sam dat napravit sa logom od mojskutera pa napravim jos nekome ak zeli...

eto tolko...

--- Kraj citata ---

Što se tiče majica,koliko ja znam sve je to išlo preko dine_sk koji nije u upravi foruma,a ne preko eladia(koji je glavni),tako da je razumljivo da se plaća,a što se tiče cijene tolika je kolika je...nisam siguran tko,ali netko je na prethodnim stranicama rekao tu cijenu i svi smo se složili...dalje neka odluči/e glavni na forumu.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju