Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Project Huatian
karlo-sp:
frende, meni se cini da si krivo stavio crijeva od vode na pumpu , umjesto da dobiva vodu iz kilera u tebe dobiva iz cilindra, zamijeni ta 2 crijeva ::)
Zika:
svaka čast!! najbolji kinez definitivno!!
hondasfx:
Cime sI ogulijo gumu sa cdi-a
animatrix:
--- Citat: karlo-sp - 01 Rujan, 2011, 22:45:31 ---frende, meni se cini da si krivo stavio crijeva od vode na pumpu , umjesto da dobiva vodu iz kilera u tebe dobiva iz cilindra, zamijeni ta 2 crijeva ::)
--- Kraj citata ---
kako tocno ide raspored spajanja crijeva? mi smo spojili ovako, gornje crijevo sa pumpe ide na gornji dio hladnjaka uz pretpostavku da tako ide i voda, hladi se kroz hladnjak, i donjom cijevi se penje na glavu cilindra, a sa cilindra u donju cijev na pumpu i tako u krug. mislim da je to ok spojeno
@hondasfx, prvo smo razrezali plohe dremelicom i skinuli klijestima i skalpelom, a gumu sa skalpelom, sarafcigerom i lemilicom
karlo-sp:
--- Citat: animatrix - 02 Rujan, 2011, 00:33:44 ---kako tocno ide raspored spajanja crijeva? mi smo spojili ovako, gornje crijevo sa pumpe ide na gornji dio hladnjaka uz pretpostavku da tako ide i voda, hladi se kroz hladnjak, i donjom cijevi se penje na glavu cilindra, a sa cilindra u donju cijev na pumpu i tako u krug. mislim da je to ok spojeno
@hondasfx, prvo smo razrezali plohe dremelicom i skinuli klijestima i skalpelom, a gumu sa skalpelom, sarafcigerom i lemilicom
--- Kraj citata ---
to je ok jer je zatvoren protok , stalno ce kruziti voda u krug i on ce se hladit , ali u svakog vodenjaka kojeg sam rastavio je obrnuto , voda iz kilera dolazi u pumpu i pumpa salje vodu u termogrupu , iz termogrupe opet ide na kiler
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju