Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvačilo ??
igor.sb:
--- Citat: gumy - 26 Veljača, 2008, 09:12:55 ---meni se serijsko na najtvrđim federima spalilo nakon 1500 km. imalo je oko 4000 svezajedno.
--- Kraj citata ---
mome je trebalo oko 2tkm sa federima od RR (koji su tvrdi od zutih malosijevih) da pojede kvacilo
kad se sjetim kako je treslo i nasta je kvacilo licilo muka mi dođe
BlackNaranča:
hmm ja imam peugeot sf2
leovince zx
i sada cu staviti top performace trophy 70ccm kit...
imam karburator 12' no s vremenom mislim staviti 17.5' ili 19'
jeli se meni isplati stavljat kvacilo kakvo?
ivanm:
ak nema puno km i serijsko je dobro za base kit+federi..
iako naravno bolje kvačilo uvijek dobro dođe..
phantom:
e ja imam slicni set up kao ovaj gore decko sa peugeotom trophy+zx+polinni speed control vario,karb 22,5 a serijsko kvacilo sa nekim mekanima federima i na rolama 4,0 je imao odlican start ali kvacilo je pri kraju.nisam ga skidao ali ne zanam sto je vjerovatno federi.sta da napravim?samo federe promijeniti i koje staviti?serijske mekse ili one pollini, malossi sarene,kakav centralni?sto bi tu najbolje pasalo a da ne poždere serijsko kvacilo jer sam mislio i dalje ostaviti serijsko kvacilo
igor.sb:
--- Citat: phantom - 27 Veljača, 2008, 00:37:11 ---sta da napravim?samo federe promijeniti i koje staviti?serijske mekse ili one pollini, malossi sarene,kakav centralni?sto bi tu najbolje pasalo a da ne poždere serijsko kvacilo jer sam mislio i dalje ostaviti serijsko kvacilo
--- Kraj citata ---
ovo pitanje postavljas vec 20x :dontknow:
ako je pri kraju kupi polovno serisko
ako imas vise love, kupi fly ili polovnu deltu
ako vec zelis ostaviti to serijsko stavi, srednje malossijeve plave
stavi seriski centralni, ili zuti malossi ili zeleni ili ljubicasti od topa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju