Općenito > Generalno o skuterima

lifan 50qt-8d

(1/3) > >>

milee94:
jutros sam ocistio karburator i probao sam moto kako ide ali mi se opet javio problem kada vozim dodje do 20 i zatrokira i ja pustim gas i dodam on krene do 35 i opet isto sve tako radi do 55km/h.znaci kada krenem i kada dodam gas krene motor i zastane smanji se i onda opet krene.prosli put mi je se to desavalo sve dok se ne zagrije motor ali sada se desava nonstop.pomagajte ljudi

JogFromYamaha:
je stari rastelo si fergazer prilikom ciscenja ili ga nisi kako treba sastavio pa negdje vuce felsa

neven92:
ak ti se to i prije nego si cistio desavalo pogledaj dal ti je lulica na svjecici nataknuta do kraja...imal sam slican problem na jednoj luni nedavno...

milee94:

--- Citat: neven92 - 10 Kolovoz, 2011, 13:27:40 ---ak ti se to i prije nego si cistio desavalo pogledaj dal ti je lulica na svjecici nataknuta do kraja...imal sam slican problem na jednoj luni nedavno...

--- Kraj citata ---
prije mi se to desavalo dok se ne zagrije skuter oko 10min.pa posle ide ko lud ali sada sam se vozao oko 30min.i nista samo trokira

milee94:

--- Citat: JogFromYamaha - 10 Kolovoz, 2011, 13:18:21 ---je stari rastelo si fergazer prilikom ciscenja ili ga nisi kako treba sastavio pa negdje vuce felsa

--- Kraj citata ---
staje fergazer i kako da ga stelujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju