Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

G1 Revoluzione

<< < (12/36) > >>

BlitzMan:
do cetvrtka dok ne dojde kit ce bit jos 100 kombinacija sa svijetlom al za sad ovak kak je.....
moram pripremit sve ostalo tak kad dojde kit da ga slozim i razrada itd itd, treba digitalku spojit itd itd..... lamele narezat, sve finjak, bar se tako cini  :notworthy:

SlowRider:

--- Citat: BlitzMan - 03 Ožujak, 2008, 23:25:43 ---do cetvrtka dok ne dojde kit ce bit jos 100 kombinacija sa svijetlom al za sad ovak kak je.....
moram pripremit sve ostalo tak kad dojde kit da ga slozim i razrada itd itd, treba digitalku spojit itd itd..... lamele narezat, sve finjak, bar se tako cini  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Mislis lamele narezati na koso?

Rossi:
Svaka Cast...prelijep je scoot ispo ,kombinacija boja ,undertail ,stop svijetlo sve sve....stvarno za svaku pohvalu.... :icon_thumright:

BlitzMan:

--- Citat: SlowRider - 03 Ožujak, 2008, 23:30:14 ---
--- Citat: BlitzMan - 03 Ožujak, 2008, 23:25:43 ---do cetvrtka dok ne dojde kit ce bit jos 100 kombinacija sa svijetlom al za sad ovak kak je.....

--- Kraj citata ---

Mislis lamele narezati na koso?

--- Kraj citata ---

kaj na koso ??

narezat kak mi treba

BlitzMan:
evo prirubnicu sam si napravio, pod 45° sutra je moram jos doradit, izrezat prorez da mogu stegnut sa selnom, i skratit...u biti kopirao sam gumenu malossi....ovo je 10x bolje jer nema pucanja i falš zraka ako ne sjedne dobro itd itd....

ako netko hoce mogu i njemu napravit ( prirubnica, kvalitetna šelna, klingerit 0,15mm = ??kn (budem sutra napisao))

slike sutra kak to izgleda na skuteru ( nema fuša kod takvih stvari jer sam se vec opekao na Stage6 28mm a sad radim kak spada)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju