Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
G1 Revoluzione
BlitzMan:
do cetvrtka dok ne dojde kit ce bit jos 100 kombinacija sa svijetlom al za sad ovak kak je.....
moram pripremit sve ostalo tak kad dojde kit da ga slozim i razrada itd itd, treba digitalku spojit itd itd..... lamele narezat, sve finjak, bar se tako cini :notworthy:
SlowRider:
--- Citat: BlitzMan - 03 Ožujak, 2008, 23:25:43 ---do cetvrtka dok ne dojde kit ce bit jos 100 kombinacija sa svijetlom al za sad ovak kak je.....
moram pripremit sve ostalo tak kad dojde kit da ga slozim i razrada itd itd, treba digitalku spojit itd itd..... lamele narezat, sve finjak, bar se tako cini :notworthy:
--- Kraj citata ---
Mislis lamele narezati na koso?
Rossi:
Svaka Cast...prelijep je scoot ispo ,kombinacija boja ,undertail ,stop svijetlo sve sve....stvarno za svaku pohvalu.... :icon_thumright:
BlitzMan:
--- Citat: SlowRider - 03 Ožujak, 2008, 23:30:14 ---
--- Citat: BlitzMan - 03 Ožujak, 2008, 23:25:43 ---do cetvrtka dok ne dojde kit ce bit jos 100 kombinacija sa svijetlom al za sad ovak kak je.....
--- Kraj citata ---
Mislis lamele narezati na koso?
--- Kraj citata ---
kaj na koso ??
narezat kak mi treba
BlitzMan:
evo prirubnicu sam si napravio, pod 45° sutra je moram jos doradit, izrezat prorez da mogu stegnut sa selnom, i skratit...u biti kopirao sam gumenu malossi....ovo je 10x bolje jer nema pucanja i falš zraka ako ne sjedne dobro itd itd....
ako netko hoce mogu i njemu napravit ( prirubnica, kvalitetna šelna, klingerit 0,15mm = ??kn (budem sutra napisao))
slike sutra kak to izgleda na skuteru ( nema fuša kod takvih stvari jer sam se vec opekao na Stage6 28mm a sad radim kak spada)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju