Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (200/231) > >>

Dox:
karike se ni ne razraduju polako vec bas obrnuto treba mu na momente stisnut gas i pustit da motor koci jer je  onda najveca sila i rasiri karike da se ravnomjerno potrose sa stjenkom cilindra i dihtaju kak treba , ima ona sema tri puta ga tak provozat (prvo na 1/3 gasa pa na pola pa full) ko i tri puta ga zagrijavat nakon generalke, sa nikasilom netreba nikakve razrade dok je sa gusom pozeljno navrtit koji km vise , đabe dode i bilo kakva razrada ak ga se poslje przi s full gasom dok je hladan  :)

Drnda:
ja nijednoga nisam preko 50km razradjivao, prvi tank 3% ulja i recimo 30sec malo gasa pa 5 sec puni i opet tako i postupno povecavati gas, to odradim u jednome danu i miran..znaci pun gas pa pustis skroz da je vece opterecenje na klip, pa onda trecinu pa pun i tako u krug... puno bolje karike legnu nego ono zagrijavanje 3 puta pa pomalo 500km..

Tomi_ZG:

--- Citat: Drnda - 17 Veljača, 2014, 13:12:09 ---ja nijednoga nisam preko 50km razradjivao

--- Kraj citata ---
Ti si moj čovjek  :headbang:  ;D
Tak i ja,odem na sljeme,prikoljem ga uzbrdo jer nejde,onda ga zakoljem nizbrdo u okretaje i ak se u tih 40km(kuća-sljeme-kuća) ne razleti dobro je.

Žolt kakva je razlika s ovom radilicom,živahniji je na gas?

walkay:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Veljača, 2014, 18:00:36 ---Žolt kakva je razlika s ovom radilicom,živahniji je na gas?

--- Kraj citata ---

Onaj osjecaj kad na serijalu stavis multivar i super ustimas okretaje, mirnije radi i lijepo prima gas.

Drnda:

--- Citat: walkay - 17 Veljača, 2014, 18:24:37 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Veljača, 2014, 18:00:36 ---Žolt kakva je razlika s ovom radilicom,živahniji je na gas?

--- Kraj citata ---

Onaj osjecaj kad na serijalu stavis multivar i super ustimas okretaje, mirnije radi i lijepo prima gas.

--- Kraj citata ---
radilica sa punim polutkama se ipak osjeti znaci?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju