Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (190/231) > >>

walkay:
Stavio sam crijeva, Malossi rolice 13,5gr, nove matice na variomat i na kvacilo... promijenio sam O-ring i naravno opet curi voda. Kad sam prvi put rastavio masinu prije generalke, vidio sam da je poklopac od glave pun diht mase, vjerojatno je i ex vlasnik imao isti problem pa zato nisu stedili diht masu. Na zalost nemam sta drugo raditi nego da i ja napunim s diht masom pa cemo vidjeti. Ako bude jos jednom procurio poklopac, morat cu uzeti drugi poklopac od plastike.

walkay:
Mozda nije poklopac kriv, vec su sarafi posto nemam orginal za poklopac, pa ne sjeda kako treba...  :(

walkay:
Jos me neka zica zeza, zato sto mi svijetli lampica od akumulatora na satu i ne radi mi alnaser, ali to cu sve sutra...  :)

pralas:
melem za uši,odmah mi se vrati želja za vozikanjem i zaboravim sve sto sam prosao kada sam se razljepio,moram prestati gledati ovakve snimke i prodati izuvača sto prije :D

Tomi_ZG:
Radi ko singerica,svaki dihtung lagano namaži s diht masom(ili temeljnom bojom  :laughing7:) tek toliko da se on "zalijepi",i mene je to znalo prcat al od kad mažem ni kapi po cesti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju