Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (19/231) > >>

gagi racer:

--- Citat: Ivan46 - 27 Kolovoz, 2011, 15:18:14 ---ja inace jako mrzim srbe i srbiju.

ali opet znam da nisi to ti radio,nego cetnici.

tak da protiv tebe nemam nista.

--- Kraj citata ---
pa to je uredu... svako ima svoje misljenje... ja zivim ovde u vojvodini. gde je najpoznatije da postoje sve moguce nacionalnosti, madjari,bosanci,hrvati, kinezi, nemci, ima ih bas puno... sve je u vojvodini, i to je sve ok. niko nikada nema problema.

Kamba:

--- Citat: gagi racer - 27 Kolovoz, 2011, 15:39:27 ---pa to je uredu... svako ima svoje misljenje... ja zivim ovde u vojvodini. gde je najpoznatije da postoje sve moguce nacionalnosti, madjari,bosanci,hrvati, kinezi, nemci, ima ih bas puno... sve je u vojvodini, i to je sve ok. niko nikada nema problema.

--- Kraj citata ---

..ne obaziri se na gluposti i provokacije.... :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: pajo - 27 Kolovoz, 2011, 15:37:21 ---ljudi koji vam se klinac o čemu vi pišete?? ::)

walkay:meni se sviđa ovako sa tablicom,ali ako ciljaš na seriski izgled kolko tolko,onda bar zadnji blatobrai veliki vizir :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ostat ce ovako zbog policije, da nebi dobio kaznu zbog tablice! Imam i veliki vizir, ali mi se nesvida, ovak ima sportski izgled!

gumy:
ma nek ostavi deltu, za tih 100-200 kuna što će biti dobar se po meni ne isplati zajebavati
nabavi si multivar, stavi tu glavu i 25icu i puno sretnih km ti želim

enel:
Ooooooo oooooooo...mojskuter se polahko ali sigurno pretvara u mojbigbore  :laughing7:

Walkay sp ti je prelijep, stanje perfektno, puno puno sretnih kilometra zelim  :icon_biggrin:

F*ck...hvata i mene bb mania  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju