Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
Potrudio sam se malo, masina je na stolu, sutra cu rastavit blokove pa cemo vidjeti stanje... otkrio sam lezajeve u prihvatu. Kad budem sve rastavio, sve cu detaljno oprat, pa cu naruciti dijelove.
Popis dijelova: BGM radilicu, BGM set lezajeva, nove brtve, novu vodenu pumpu, nove karike, iglicasti lezaj, piksne za nosac masine, VW centralni selen, nove zadnje pakne...
vanjossi:
hoćeš puštat te ležajeve u bloku?
walkay:
Poceo sam rastavljati masinu, i naravno imao sam sta vidjeti, fus majstori su obozavali diht masu, nije im se dalo mijenjati brtve pa su jeftinije prosli sa diht masom, vlasnik prije mene je tocio vodu umjesto antifriza... Sreca sto je cilindar i klip u dobrom stanju, znaci cilindar nema riseve, ali su karike lose, vidi se po klipu. Sarafi su ubijeni kod paljenja, pa cu morat experimentirati, da skinem namotaje i da rastavim blokove. Sve u svemu nisam zadovoljan, vise sam ocekivao, skuter je predobro radio, palio i isao! :angry7:
walkay:
Sjekac je odradio svoje, pa sam uspio skinuti namotaje, blokove sam rastavio i opet iznenadenje, cunirani kanali opa! ;D
Tomi_ZG:
Jel budeš uzeo stroker radilicu ili 52mm,možda nebi bilo loše.
Baš sam se sjetio ove tvoje radilice nedavno,frend uzeo runnera 50 novi model i pukne mu nakon doslovno 10km,ista stvar ko i tebi,identično.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju