Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (167/231) > >>

walkay:
Narucio sam par stvari preko web shopa, pa sam uzeo i poklopac žmigavaca sto je gore na volanu. Inace SP pali vozi svaki dan, nemam sta reci, jako sam zadovoljan...  :icon_thumright: Prosli vikend smo napravili jedan veci dir od 250 km u jednom danu i bilo je sve u redu.

balicdim:
sad puno bolje izgleda sa poklopcima, ono kako je bilo kao da si si hladio ručice volana ili sat sa one 4 rupice  :)

walkay:
Osle su mi prednje vilice na SP-u (VXR vile), pa mi se ne vracaju kako treba, morat cu reparirati, pa me zanima kakvo ulje sipati, koliko i tak, kako rastaviti... posto do sad nisam morao tako nesto raditi, jel bi mogao iz Lagerosa uzeti semeringe i koja je dimenzija. Hvala  :icon_thumright:

Laki:

--- Citat: walkay - 23 Srpanj, 2013, 20:46:25 ---Osle su mi prednje vilice na SP-u (VXR vile), pa mi se ne vracaju kako treba, morat cu reparirati, pa me zanima kakvo ulje sipati, koliko i tak, kako rastaviti... posto do sad nisam morao tako nesto raditi, jel bi mogao iz Lagerosa uzeti semeringe i koja je dimenzija. Hvala  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Uzmi u autokresi atena pakovanje semeringa.

tibor21:

--- Citat: walkay - 07 Ožujak, 2013, 18:50:19 ---Evo mali update poslije velikog odmora. Morao sam i SP-a srediti, nisam vise mogao gledati auspuha, pa sam ga ofarbao.

--- Kraj citata ---

mogli bi i na mom isto to odradit samo me zanima kakvu si boju koristio ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju