Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
igor.sb:
--- Citat: gumy - 09 Listopad, 2012, 16:53:26 ---ja bi donji, ako imaš novi? :D
--- Kraj citata ---
prodato :toothy11:
pralas:
sta ste se uzjebali hahah
nemojte mi mog prijatelja mađu dirati :jerk:
sezona vožnje je na samome kraju,danas sam skoro umro od hladnoće na skuteru j**** ti alaha,sad dolazi zima pa ce se to nastelati kako treba iako ne vidim razlog da nesta posebno stelas osim da stavis taj novi remen i probas eventualno 13.5 gr role ;)
walkay:
Pralas je uvijek dobar primjer, on nikad ne sere bzvz... :notworthy: Napravit cu jos ovaj tjedan!
walkay:
Up! Stigo je serijski Piaggio remen za SP180, sublerom sam izmjerio sirinu 21 mm, a na web shopu pise da je 832x22mm? Popodne cu staviti gore, pa cemo vidjeti kako radi!
Probat cu bez Polini podloske...
walkay:
Stavio sam remen, Polini Kevlar se nije potrosio ni malo poslije 1000 km... jos uvijek drzi svoju sirinu 22 mm! Stavio sam Piaggio serijski remen 21 mm, bez Polini podloske (0,5 mm). Nisam stigo dugo voziti zato sto je vani ispod 15 stupnjeva, ali to je to... nema rupu vise, a ide u okretaje!
Starta izmedu 7400-7500 rpm
Ubrzanje cijelo vrijeme 7500 rpm
Na max brzini dode do 7800-7900 rpm
Krajnja je 130 kmh po satu, ali bi jos jednom ponovio, napravio sam 3 kruga oko sela (2 km), bit ce jos bolje za par 100 km!
ps. Robi, Kamba, Deni: ajmo sad na crtu, pa cemo vidjeti tko ce popusiti protiv serijskog SP-a! :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju