Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (155/231) > >>

Kamba:
..ako je ovaj remen Polinijev što imaš iste širine kao serijski,a dužina mu je samo za 5 mm duža spram serijskog,šta sad očekuješ kad staviš serijski.... :icon_scratch:

...da mi je vidit kako bi ti uštelo skuter kad nebi imo para na bacanje.... :icon_thumright:

...vidim na fejsu se ne usudiš javit u Robijev status,Denijev SP koji je ful serijala,nema niti jednu rupu u ubrzanju i ja sam ga jučer sagnut uz vjetar vozio 138 po satu,niz vjetar bi okrenuo malo preko 140  sigurno.... :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: Kamba - 09 Listopad, 2012, 12:55:02 ---..ako je ovaj remen Polinijev što imaš iste širine kao serijski,a dužina mu je samo za 5 mm duža spram serijskog,šta sad očekuješ kad staviš serijski.... :icon_scratch:

...da mi je vidit kako bi ti uštelo skuter kad nebi imo para na bacanje.... :icon_thumright:

...vidim na fejsu se ne usudiš javit u Robijev status,Denijev SP koji je ful serijala,nema niti jednu rupu u ubrzanju i ja sam ga jučer sagnut uz vjetar vozio 138 po satu,niz vjetar bi okrenuo malo preko 140  sigurno.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Sta ocekujem, evo malo prije si odgovorio na pitanje, ako Deni ima sve serijsko na skuteru, naravno da ce biti dobar remen! Nek bude sretan sto mu ide tak dobro, i moj ce ic! Sta god radim i kupujem vama je to sve sranje i ne valja... tako da me ne zanima poruka sto je Robi napisao! Kad stavim remen, onda cemo na crtu sa Denijem!

Kamba:
Razlika izmedu remena sto imas i sto ces kupit je u 5 mm duzini,to je kao da su isti,zanima me zasto ocekujes da ce s novim kidat klat i ubijat..... :icon_scratch:

Pulss:

--- Citat: Kamba - 09 Listopad, 2012, 14:15:51 ---Razlika izmedu remena sto imas i sto ces kupit je u 5 mm duzini,to je kao da su isti,zanima me zasto ocekujes da ce s novim kidat klat i ubijat..... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Ser remen je siri 1 mm od polinijevog, polini je nesto duzi..

gumy:
imaš 2 verzije polini kevlar remena, prvi je bio duži i uži, ovaj novi je malo kraći i širi. neznam napamet mjere. imam obadva i bolji mi se pokazao stariji tip remena, samo eto nakon 3 sezone ganjanja je vrijeme za promjenu.

i vi se prepirete oko gluposti, ako žolta veseli slagati motor nek slaže i nek troši pare, svaka budala ima svoje veselje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju