Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
Krajnja mi ostala ista, jedino mi malo sporije dode od 120 do 130 kmh nego prije ali to mi ne smeta, za sad necu dirati podlosku, zahvaljujuci njoj imam super start za sad! ;D
vanjossi:
slaba ti je krajnja, a to veselje sa startom ce ti kratko trajat dok se remen ne potrosi, probavali smo to vec
sve u svemu sretno :toothy11:
walkay:
Posto sam citao da Vanjossi vozi Polini SC sa serijskom centralnom i sa 14gr rolicama, morao sam i ja probati tu kombinaciju... stvarno ide bolje sa serijskim centralnim federom nego sa Malossi dugim, sa dugim mu treba vise vremena do max brzine a sa serijskom ne! Svida mi se kako ide, ali probat cu jos sa 13gr, mogao bi jos malo u okretaje, jedino ne znam koliko bi oduzeo od krajnje!
walkay:
Jucer iz znatizelje sam probao rolice od 13gr, ali na zalost 0 bodova, iso je u okretaje ali cijelo vrijeme se prevrtavao... do 100 kmh nisam primjetio razliku izmedu 13 i 14gr ali preko 100 kmh sa 13gr je iso uzasno sporo i cijelo vrijeme se prevrtavao, krajnja je bila uzasno mala, 120 kmh max! Odma sam vratio 14gr i necu vise dirati, dok se remen ne potrosi da mogu izvaditi podlosku prije ventilvara.
Konacan setup:
Polini SC + serijska i polini podloska prije ventilvara
Polini Kevlar remen
Malossi 14gr rolice
Malossi Delta kvacilo + bijeli federi
Serijski centralni feder
igor.sb:
okretaji s 13g?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju