Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
Znam da voli pucati gore na prihvatu od auspuha i kod prijenosa, tj. veliki blok kod remena...
Pricam opcenito na SP180 ne na svom!
igor.sb:
pricate o pucanju kao da je to pod normalno
felga ne puca od normalne voznje, blokovi ne pucaju na ser skuteru, blokove najvise kidaju visoki okretaji, a ''nosac'' auspha puca fušerima
:dontknow:
i kad ti dođe ta felga s varenja, gledaj nakon svake voznje jel krenilo dalje pucat ;D
imao sam felgu koja je bila zavarena, dal je neer il hrga nekom nosio variti, koji je KAO znao sta radi, pa nije dugo izdrzala, popucalo pokraj vara, toliko se odvojilo da si mogao list papira turit
vanjossi:
--- Citat: walkay - 14 Svibanj, 2012, 00:44:47 ---Znam da voli pucati gore na prihvatu od auspuha i kod prijenosa, tj. veliki blok kod remena...
Pricam opcenito na SP180 ne na svom!
--- Kraj citata ---
to znam da vole pucati, mislio sam da je tebi nesto krenulo po zlu
B.E.R.O.:
--- Citat: igor.sb - 14 Svibanj, 2012, 00:51:40 ---
felga ne puca od normalne voznje, blokovi ne pucaju na ser skuteru, blokove najvise kidaju visoki okretaji, a ''nosac'' auspha puca fušerima
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Ili je slucajno doslo do tvornicke greske,tko zna kad je felga pukla samo si ti to sad tek primjetio.
igor.sb:
greska piaggia koji je zamislio da bude odozada 240 disk i samim tim dao praviti osjetljive felge ocito
tko se nije vozio na pokidanoj il varenoj felgi nije se ni vozio na bb disk bloku il je bio ''pametan'' pa je kod swapa na DD u startu dao 1000kn za novu felgu :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju