Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
Danas poslije Osijek Street Race-a lega i ja skinuli felgu i odnio sam kod vulkanizera da mi skine gumu, u ponedjeljak ide na varenje!
Bez frenda nisam mogao skinuti, posto jos uvijek nisam kupio centralnu nogaru! ;D
Imao sam priliku voziti KTM Duke 125! :icon_thumright:
pralas:
aj care to sredi pa se idemo vozit hahaha ;D
inace lijepo ide espejac,samo dok mu jos remen sjedne i to ce biti to!
Tomi_ZG:
Jel te felge pucaju ovak same od sebe ili kad mazneš kotačem u neku grabu na cesti?
A ovo kaj veliš da nemaš centralnu,neznam dali se može to isto na starom runneru,ali na novom taman ima jedan željezni dio odozdola ispod kojeg staviš klocnu i skuter stoji ful stabilno i bez mašine i sa njom.
walkay:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Svibanj, 2012, 21:43:26 ---Jel te felge pucaju ovak same od sebe ili kad mazneš kotačem u neku grabu na cesti?
A ovo kaj veliš da nemaš centralnu,neznam dali se može to isto na starom runneru,ali na novom taman ima jedan željezni dio odozdola ispod kojeg staviš klocnu i skuter stoji ful stabilno i bez mašine i sa njom.
--- Kraj citata ---
Felga je krenula pucati sam od sebe, ja ne silujem skuter ni ne stuntam tako da nije do mene... Da imam centralnu stajao bi kako treba i bez zadnjeg kotaca, posto centralni nogar nije na masini nego na rami.
vanjossi:
jel pucaju na tom mjestu ili puknu i na spojevima :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju