Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (91/231) > >>

walkay:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 09 Svibanj, 2012, 23:27:26 ---otkrio si jednu od najvecih mana spa i na tome ti ja cestitam  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Hvala care i sta sad... pogledao sam i drugu stranu, na zalost je felga dobila, pratit cu vise puta, ali ima tu jos dosta mesa moze to jos, napukla samo pola cm, sta vi kazete?

[SB]Replica 180:
ne se vozit popucat se drugi krakovi!  varili smo mi na 2 flege, ali se nije pokazalo bas najbolje, popucale se obje
ponovo!  :( :(   najbolje rjesenje je druga felga, ali ces ju tesko naci  ::)

zato svaka na koju naletis u oglasniku , kupujes i spremas da imas  :toothy12: ( znam vec par takvih budala  :laughing6:)

skini gumu, opjeskari felgu da ti se pokaze ak je jos negdje krenula i kod onog frajera u Donji grad na varenje  :icon_thumright:

walkay:
Ajde vidjet cemo, stavit cu na oglas da trazim, ali nemam drugog izbora, vozit cu ga dok ne nadem drugu felgu!

Miki-speedy:

--- Citat: walkay - 09 Svibanj, 2012, 23:43:59 ---Hvala care i sta sad... pogledao sam i drugu stranu, na zalost je felga dobila, pratit cu vise puta, ali ima tu jos dosta mesa moze to jos, napukla samo pola cm, sta vi kazete?

--- Kraj citata ---
Ako je tu pukla,puknuce jos negdje tako da nije za igrat se

Kamba:
...mislim da ti ja bez j****ti to mogu riješit i dat zavarit bez da pukne ponovo.... :sad3:

...mogli bi na kraju pukotine,da ne puca dalje,izbušit rupu i onda zavarit TIG-om i nebi trebalo bit problema.....al gumu moraš skinit dolje.... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju