Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (10/231) > >>

Deny:

--- Citat: walkay - 24 Kolovoz, 2011, 20:11:01 ---Na ovom skuteru vec osla serijska radilica zbog Multivara, tak su mi pricali, zato su napravili generalku, pa se bojim!

--- Kraj citata ---
ako se dobro ne stegne moze pojest nuteve drugacije ne prije ce se sjebat multivar ,na bb masinu sam stavio preko 40 multivara i niko nikad problema sa njim nije imao

pajo:

--- Citat: walkay - 24 Kolovoz, 2011, 20:11:01 ---Na ovom skuteru vec osla serijska radilica zbog Multivara, tak su mi pricali, zato su napravili generalku, pa se bojim!

--- Kraj citata ---
prije bi reko da je malossi glava sijebala radilicu nego multivar a možda i ništa od toga?kod meni je bilo sve serisko pa se sij#bo dosijed ležaja na radilici,što im je i mana :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: pajo - 24 Kolovoz, 2011, 23:31:27 ---prije bi reko da je malossi glava sijebala radilicu nego multivar a možda i ništa od toga?kod meni je bilo sve serisko pa se sij#bo dosijed ležaja na radilici,što im je i mana :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Malossi glava nije gore, to sam dobio posebno kao poklon!

igor.sb:
ne boj se multivara, multivar je must have i dobar prijatelj radilica, skoro pa ju ni ne dodiruje  :toothy11:

Jump33r:
Ljep sp, like it  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju