Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (86/231) > >>

walkay:
Stavio sam novi remen, moram napraviti 100-200 km da bi osjetio razliku ali mislim da je to to, ali me BGM amortizer uzasno razocarao, ne valja nista... danas sam opet napumpao zrakom do 6 bara i na isti tren ispusti zrak, zategnio sam feder dok sam mogao, ali kad vozim nekoga iza propada...  :angry7: Ne znam kako se to rastavlja, jel se moze kako popraviti, slijedeci amortizer definitivno Bitubo, j****i se koliko kosta! :angry9:

pajo:

--- Citat: walkay - 27 Travanj, 2012, 12:48:05 ---Evo dobro pise 837x21mm, sirina sa sublerom je sad 22 mm, duzina je tocno koliko pise! Zasto, jel dobra ova dimenzija?

--- Kraj citata ---
zato što polini više nama 837x21mm več 834x22mm pa sad neznam koje ti točno dimenzije imaš?

walkay:
Cuj sirina je 22mm a duzinu nisam bas mogao izmjerit za mm, na naljepnici pise da je 837x21mm... koja dimenzija valja ili samo opet popusio neku glupu dimenziju...

pajo:
me ne nisi pupušio več i ja gledam remen neki za uzeti a nebi uzimo 22mm i neki kratki.jer neda mi se čekat dok legne.šteta što nema više u onim dimenzijama 837x21 :sad1: :sad1:

walkay:
Valjda ce biti ok, u svakom slucajo bolje ide sad nego sa Daycom... Pajo ajde mi reci, s cim se puni plinski amortizer, ja pokusavao danas napumpat kompresorom ali bezuspjesno, dal ne valja zrak pa trebao bi sa plinom ili ne znam ni sam... ili je oso amortizer... ne znam sta da radim!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju