Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
B.E.R.O.:
--- Citat: vanjossi - 07 Travanj, 2012, 20:59:47 ---mislim da plastifikaciju nebi tako skinuo, vjerojatno je špric kit i farba, e sad zbog čega se to tako ljusti
imao sam slučaj na plastici da se boja skida kao guma, kao da se naljepnica skida a ne boja a farbano je kod profića, vjerojatno je u jednom koraku nešto krivo napravljeno
--- Kraj citata ---
Nije podloga dobro pripremljena i nije boja zapecena!!
To su razlozi!!!
:icon_thumright: :dontknow:
--- Citat: walkay - 07 Travanj, 2012, 21:03:23 ---A j****u, sta sad, to je farbano prije 1-2 god., sta ako odem to sredit i opet ce mi ak izgledati poslije nekog vremena...
--- Kraj citata ---
Plastificiras,kao sto su svi dijelovi tipa felge,opruge amortizera i sta ti ja znam plastificirane radi bolje zastite od udaraci topline i sta ti ja znam kojeg razloga.
I naravno ako nije dobra podloga za plastificiranje mozes ti plastificirati sa vremenom ce opet otpasti.
:dontknow:
Ali i svaki normalni lakirer ce ti to napraviti bez problema,ali vecini se neda dr#at% sa takvim stvarima!!!
:icon_thumright:
walkay:
Da ima neko tko radi plastificiranje u OS ili blizu grada, dao bi odma napraviti, ali ovako...
steeef:
jebenca :)
prve vilice od spa kaj sam imal,farbal sam ih sprejem i to dok je bil i kotac na njima,haha to je bil fus..uglavnom posmirglal sam i drzalo je 2 godine,cak i u saobracajki nije popucala farba,zgulilo se samo na par mjesta..
za plastificiranje mora sve dolje,znaci obavezno pjeskarenue,van ulje semeringe i sve..
za tub skinut dole moras raskopat vilicu,volan skinut tj jer ih nemres svuc s trokuta dok ne otsarafis one gornje cepove sa imbus kljucom a do njih nemres dok vilica kompletna nie dolje.
mores napravit tak da sve posmirglas na fino,kupis primer u spreju pa hacis nuega i onda bacis 2 3 sloja autolaka,s tim da posmirglas svaki sloj prije sljedeceg farbanua..ak imas industrijski fen mores ju i lagano zapeci.
walkay:
--- Citat: steeef - 07 Travanj, 2012, 21:40:55 ---jebenca :)
prve vilice od spa kaj sam imal,farbal sam ih sprejem i to dok je bil i kotac na njima,haha to je bil fus..uglavnom posmirglal sam i drzalo je 2 godine,cak i u saobracajki nije popucala farba,zgulilo se samo na par mjesta..
za plastificiranje mora sve dolje,znaci obavezno pjeskarenue,van ulje semeringe i sve..
za tub skinut dole moras raskopat vilicu,volan skinut tj jer ih nemres svuc s trokuta dok ne otsarafis one gornje cepove sa imbus kljucom a do njih nemres dok vilica kompletna nie dolje.
mores napravit tak da sve posmirglas na fino,kupis primer u spreju pa hacis nuega i onda bacis 2 3 sloja autolaka,s tim da posmirglas svaki sloj prije sljedeceg farbanua..ak imas industrijski fen mores ju i lagano zapeci.
--- Kraj citata ---
Super probat cu onda tako, skinit cu prednji tocak, uzet cu sprej i lak, pa cemo fenom zapeci! ;D Hvala Steeef
steeef:
al kupi i taj primer u spreju,kosta ti 30ak kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju