Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
Miki-speedy:
--- Citat: vanjossi - 30 Ožujak, 2012, 21:13:40 ---treba ti zglobni nastavak za gedore i tu maticu stisnes ko bog :icon_thumright:
kupi si deblji klingerit i napravi si brtvu kako spada, imao sam isti problem, ostavi si aluminijski O ring
sto se tiče puža, paše ti od nrg-a mc3 runnera 2003 + nebitna kubikaža
steta amorta ako je tako brzo otišo
--- Kraj citata ---
Od nrga ce mu onda pokazivat nerealnu brzinu :icon_thumright:
SPecial:
--- Citat: Miki-speedy - 05 Travanj, 2012, 00:32:57 ---Od nrga ce mu onda pokazivat nerealnu brzinu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mislis da su zbog razlike u felgama radili razliku u izvedbi/broju zubaca puza? Koliko si siguran u to?
walkay:
Nabavio sam puz za SP180 tako da ce radit kao i prije, jos moram neku dobru dusu zamolit da mi pomogne, nemam centralnu nogaru pa mi tesko sam...
steeef:
--- Citat: Miki-speedy - 05 Travanj, 2012, 00:32:57 ---Od nrga ce mu onda pokazivat nerealnu brzinu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a daj lažeš da si to napisal,ahahahaha
isti su svi.
walkay:
Bok svima, ljudi treba mi pomoc! Bivsi vlasnik je ofarbao tubove od vilice, ne znam tocno s cim dali je to plastificirano ili je farbano... sve u svemu nije dobro sredeno i puca boja! Nisam mogao vise tako gledati pa sam poceo skidati sa nozem... ide lagano kad stisnem na jednom mjestu. Nije mi jasno zasto je tak propucala boja, valjda nije dobro pripremio prije farbanja, pastificiranja...
Evo ovih dana sam mislio promjenit puz pa usput cu ofarbati sa sjajnim sprejom! Ovako mi ne izgleda nikako, ispolirat sigurno necu, crna boja je zakon!
Mislio sam kupiti Renco sjajni crni sprej, e sad dal moram prije farbanja pospricat s necim ili samo dobro ocistit... Zelim cuti iskusne kunice... Steeef! :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju