Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (63/231) > >>

walkay:
Samo lagano care, nemoj se zuriti bzvz... sad ide kako ide, a dobro ide VX, pa kad ti pukne bacis 200 i milina!  :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: walkay - 16 Ožujak, 2012, 20:54:16 ---Samo lagano care, nemoj se zuriti bzvz... sad ide kako ide, a dobro ide VX, pa kad ti pukne bacis 200 i milina!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
bas to :icon_thumright:

walkay:
Pozdrav svima! Evo danas sam morao rastaviti prednji kraj na Runneru, jucer sam se vratio iz Madarkse pa sam primjetio da mi se volan trese. Brzo sam skinio plastike i zategnio glavnu maticu, sto drzi most, lezajevi su citavi, sve je na mjestu, ali kad sam zategnio sve jos uvijek sam osjetio malo lufta... skuzio da mi se matica na sto drzi osovinu na felgi odpustila, pa i sarafi sto drze disk... :angry7: U prednjoj felgi izgleda da mi lezaj u kur*u i on ima lufta, cuje se malo kad guram skuter, kako se to mijenja i koliko lezaja ima... slijedeci put moram tubove srediti, ulje mijenjati i semeringe pa cu i felgu sredit ako je lezaj otisao!

R@kija:

--- Citat: walkay - 22 Ožujak, 2012, 20:07:03 ---Pozdrav svima! Evo danas sam morao rastaviti prednji kraj na Runneru, jucer sam se vratio iz Madarkse pa sam primjetio da mi se volan trese. Brzo sam skinio plastike i zategnio glavnu maticu, sto drzi most, lezajevi su citavi, sve je na mjestu, ali kad sam zategnio sve jos uvijek sam osjetio malo lufta... skuzio da mi se matica na sto drzi osovinu na felgi odpustila, pa i sarafi sto drze disk... :angry7: U prednjoj felgi izgleda da mi lezaj u kur*u i on ima lufta, cuje se malo kad guram skuter, kako se to mijenja i koliko lezaja ima... slijedeci put moram tubove srediti, ulje mijenjati i semeringe pa cu i felgu sredit ako je lezaj otisao!

--- Kraj citata ---

imas 2 lezaja sa svake strane jedn,izbit ces ih tak da uzmes dugi ravni sarafciger i gurnes u felgu sa suprotne strane od lezaja koji os skinut,i kad zakacis lezaj lupaj dok ne izbijes,na strani diska imas onu piksu sa poklopcem koju isto izvadis da lupis po sredini snje i izbit ce jednu stranu van!
izgleda komplicirano ali nije!

walkay:

--- Citat: R@kija - 22 Ožujak, 2012, 21:47:33 ---imas 2 lezaja sa svake strane jedn,izbit ces ih tak da uzmes dugi ravni sarafciger i gurnes u felgu sa suprotne strane od lezaja koji os skinut,i kad zakacis lezaj lupaj dok ne izbijes,na strani diska imas onu piksu sa poklopcem koju isto izvadis da lupis po sredini snje i izbit ce jednu stranu van!
izgleda komplicirano ali nije!

--- Kraj citata ---
Super, hvala R@kija! Mogu stavit obicne zatvorene SKF lezajeve?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju