Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
--- Citat: pralas - 04 Ožujak, 2012, 14:11:18 ---Prekrasni su :icon_thumright:
TGB mi bas nekako cisto i lijepo izgleda :)
sp-a mislim da ne moram komentirati ;D
pohvale za gume na oba skutera-4xsava mc 29,zna se sta valja ;D
--- Kraj citata ---
Hvala care, kupi taj VX sto prije pa da se provozamo, u subotu ce biti toplo! ;D
pralas:
--- Citat: walkay - 04 Ožujak, 2012, 14:31:43 ---Hvala care, kupi taj VX sto prije pa da se provozamo, u subotu ce biti toplo! ;D
--- Kraj citata ---
evo upravo pregovaram sa starim da ga uzmemo iduci vikend ;D
walkay:
--- Citat: pralas - 04 Ožujak, 2012, 14:36:01 ---evo upravo pregovaram sa starim da ga uzmemo iduci vikend ;D
--- Kraj citata ---
Dobro ali ako covijek kaze da nece pustit ispod 12 000 kn, nemojte ostavit skuter... 12 000 vrijedi, to sam ti jucer rekao, ali ako hoces stavi na forum, sta kazu decki!
pralas:
--- Citat: walkay - 04 Ožujak, 2012, 14:40:19 ---Dobro ali ako covijek kaze da nece pustit ispod 12 000 kn, nemojte ostavit skuter... 12 000 vrijedi, to sam ti jucer rekao, ali ako hoces stavi na forum, sta kazu decki!
--- Kraj citata ---
to sam mu i ja rekao da vrijedi 12 000 ali preko toga ne!on mu planira ponuditi 12 ali na 3-4 rate,mislim da ce to prihvatiti prije nego 11 000 u kesu jer 3 rate ce mu biti isplacene do 6 mj....
ugl necemo ti vise spammati temu,otvorit cu ja temu u procjenama pa da vidimo sta kazu :icon_thumright:
MIKSETA:
Preljepe skutere imas :) :notworthy:
A ja mislio si prodao TGB-a :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju