Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
vanjossi:
kupiš multivar paket ima rolice 9gr i 12.5gr duga bijela, sve to troje prodaš kupiš si 14 gr role i voziš se
kupiš polini montiraš njegove 16.3 i staviš maščobe u dosjed bukole i gasss
podrazumijeva se da je serijski skuter
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Siječanj, 2012, 19:15:33 ---evo meni je sad multivar za sljedecu sezonu spreman..
cekam neki test pm ili polinija pa da procitam utiske u odnosu na multivar...
--- Kraj citata ---
pitaj vanjosija, imao je multivar sad ima polini
multivar nije dao nist s onim kako je doso u paketu, osim osjecaja da letim
naravno dok masini ne das malo kompresije i nastelas prijenos po svom, a ne kak su oni to u malossiju zamislili, onda je to druga pjesma, al ovako na serijsku masinu, to je zalosno kak mislis da ides a sabije te serijski skuter
edit: et bio je brzi
steeef:
za ovaj bijeli dugi ti trebaju teze rolice neg za seriski..
ja bi probal i sa 15 grama :dontknow:
walkay:
Zato sam i postavio pitanje, uzet cu teze rolice, ali ne znam tocno koje, osjetim da su 13g lagane! Znaci mogao bi na duzi centralni staviti preko 14g??? Za pocetak cu uzeti 14g pa kad kupim variomat, uzet cu jos teze rolice, pa cemo vidjeti!
Znaci Polini variomat i Polini kevlar je must have... dobro, tak ce biti, ali prvo mikroremen i 14g rolice, a uljnu moram jos iskljuciti!
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2012, 19:20:23 ---pitaj vanjosija, imao je multivar sad ima polini
multivar nije dao nist s onim kako je doso u paketu, osim osjecaja da letim
naravno dok masini ne das malo kompresije i nastelas prijenos po svom, a ne kak su oni to u malossiju zamislili, onda je to druga pjesma, al ovako na serijsku masinu, to je zalosno kak mislis da ides a sabije te serijski skuter
edit: et bio je brzi
--- Kraj citata ---
kad se slozi skut moram to lijepo postelati s multivarom, i ako to ne bude to, onda prelazim na polinijev
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju