Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (53/231) > >>

steeef:

--- Citat: gagi racer - 25 Prosinac, 2011, 10:59:00 ---Meni bas skrnavo zvuci... uopste se necuje  :dontknow: nevidim onda foru imati Runnera 180, ako se necuje da dolazi masina :)

--- Kraj citata ---

čuje se kak treba a ne da zvuči ko da z batom po ranjglama lupaš.

Jump33r:
Neznan al nekako mi ljepo izgleda ovaj sp, a bome lipo i radi.  ;D

A naljepnicu od tehnickog si moga zalipit na tu plastiku al ispod volana. Tu je najmanje upadljiva.  :dontknow:

CoK:

--- Citat: gagi racer - 25 Prosinac, 2011, 10:59:00 ---Meni bas skrnavo zvuci... uopste se necuje  :dontknow: nevidim onda foru imati Runnera 180, ako se necuje da dolazi masina :)

--- Kraj citata ---

--- Citat: SPecial - 12 Travanj, 2011, 03:39:04 ---Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak taktak tak tak tak tak taktak tak tak".

--- Kraj citata ---
:glasses9:

walkay:
Pozdrav svima! Danas sam se malo provozao, morao sam cuti zvuk od BB-a! :laughing7:
Ovih dana cu naruciti novi mikroremen i Malossi rolice od 14g. U prijenosu je serijski variomat sa 13g rolicama i Malossi bijeli duzi centralni, uskoro dolazi Multivar i kevlar remen!

Drnda:
uzmi polini kevlar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju