Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
igor.sb:
--- Citat: duje87 - 22 Listopad, 2011, 12:09:10 ---kakav je ovi amortizer naspram bitubovog :icon_scratch: jer ako je bitubo skoro i duplo skuplji..a koliko ja znan u vecini slucajeva je vridila ona "koliko para,toliko muzike"..
--- Kraj citata ---
uspoređujes italiju i kinu
al isto da rs24 (zna se da placas i ime malossi) vrijedi skoro duplo vise od bituba, pogotovo za voznju po grad :dontknow:
samo sto bi ja uzeo yss (plinsko uljni) od svih onih ponuđenih za 180
walkay:
Meni je super za tu cijenu, budemo vidjeli kad stavim na skuter, ali vjerujem da valja! Gledao sam i YSS E (crni zlatni) ali kosta 90 e, ipak mora covjek imati neku granuci, koliko moze odvojiti za amortizer...
duje87:
--- Citat: walkay - 22 Listopad, 2011, 16:11:26 ---Meni je super za tu cijenu, budemo vidjeli kad stavim na skuter, ali vjerujem da valja! Gledao sam i YSS E (crni zlatni) ali kosta 90 e, ipak mora covjek imati neku granuci, koliko moze odvojiti za amortizer...
--- Kraj citata ---
moze se on dobro ponasat,al sta ce mi ako propisa nakon 6 miseci - godinu dana..
igore,sta je bgm kina??
i kako mislis da je rs24 puno bolji za po gradu od bituba
igor.sb:
obrnuto sam mislio, bitubo za grad :icon_thumright:
danas je sve kina, to sto je kina ne znaci da ne valja
walkay:
Nisam mogao izdrzati i stavio sam amortizer na skuter! Morao sam prosirit prihvat na amortizeru 1,5 mm da bi uspio staviti na blok. Napravio sam test krug, i mogu vam reci da amortizer odlicno radi svoj posao! :icon_thumright:
I secer za kraj, moja najjaca ex 70-ka na odmoru... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju