Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (40/231) > >>

walkay:

--- Citat: vanjossi - 08 Listopad, 2011, 21:20:26 ---mozes preko odzračnika koji se nalazi na glavi na cijevi od vode to napraviti

kupis vec izmješan antifriz ili izmješaš u omjeru koji je napisan na antifrizu(do -20, do -40)

ja bih ulio antifriz i cekao da izađe na odzračniku, nemoraš naknadno odzračivati niti skidati cijevi

--- Kraj citata ---
Hvala vanjossi, ali jedan cijev moram svakako odspojiti da bi izasla stara voda iz sistema, na to mislim koji cijev? Mogu na vodenoj ili na cilindru?

vanjossi:
sve ti treba izaći na odzračnik, princip kao da mijenjaš ulje u kočnicama, otvoriš ventil i samo nadoljevaš antifriz i kad ti počne curiti antifriz tjt

ako te to ne veseli skini cijev koju vidis pored magneta

walkay:

--- Citat: vanjossi - 08 Listopad, 2011, 21:46:09 ---sve ti treba izaći na odzračnik, princip kao da mijenjaš ulje u kočnicama, otvoriš ventil i samo nadoljevaš antifriz i kad ti počne curiti antifriz tjt

ako te to ne veseli skini cijev koju vidis pored magneta

--- Kraj citata ---
Ok hvala jos jednom!  :icon_thumright:

walkay:
Mali update! Stigo je BGM PRO R1 amortizer iz web shopa, hvala decki, jos jednom svaka cast! :notworthy: Amortizer je prekvalitetan...  :o ne mogu vjerovati, cijena je bila 80 eura! :icon_thumright:

sresko:
amortizer je odličan,ja sam u prošloj naruđbi,narućio prednji i zadnji za spedfighta 100 i vrede svaku kunu. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju