Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
[SB]Replica 180:
manje mi trosi 172,jolly 172 ,25tica nego original 150, jer ga ne moram tiskat da ide 100!
@walkay na serijskom variju bi ti te 13 trebale bit prelagane :hello:
pajo:
mislim da je i kod mene sa seriskom radilicom bila konbinacija 13,5-14gr
walkay:
Probat cu malo teze staviti, kod Krese nisam naso teze pa sam uzeo ove, bolje 13g nego 11,5g! :laughing7: Koje rolice da kupim 14 ili 14,5g...? Kiza jucer napravio krug sa skuterom i kaze da ide dobro... ali budem probao!
kiza-iz-kvarta:
SP ide stvarno odlično za serijskog SP-a kojem je samo presložen prijenos.....fino navlači,ne trese,ne čuju se nikakvi zvukovi koji se ne bi smjeli čut.....da se uloži još 30-40kn u original podlošku na limu spuha,one 2 plastikice(čepića) na masci volana i gumene čepiće u retrovizorima to bi bilo to :icon_thumright:
walkay:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 25 Rujan, 2011, 16:27:25 ---SP ide stvarno odlično za serijskog SP-a kojem je samo presložen prijenos.....fino navlači,ne trese,ne čuju se nikakvi zvukovi koji se ne bi smjeli čut.....da se uloži još 30-40kn u original podlošku na limu spuha,one 2 plastikice(čepića) na masci volana i gumene čepiće u retrovizorima to bi bilo to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju