Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (31/231) > >>

walkay:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 05 Rujan, 2011, 23:48:24 ---
jel to bilo možda na bulevaru revolucie??

a ovo što ivan kaže u potpunosti podržavam, da su SP-a 180 uglavnom naganjali nadobudni teenageri koji su sa 20kn dnevnog džeparca točili motor,ispijali kave,jeli sendviće s parizerom tak da je održavanje tih skutera bilo u drugom planu npr.bolje ubacit 100kn u poker nego uzet nove rolice  :laughing7:

tako je završilo sigurno 80% SP-ova u HR...5% su ih pokupovali nove ljudi stariji od 40 godina i godišnje s njima naprave 200-300km i nemaju ih namjeru prodat.....ostalih 15% su završili u djelovima kod mene i kod duje87  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Istina!  :icon_thumright:

walkay:
Mali update! Sp radi ko singerica, jako sam zadovoljan, osim sto mi prerano starta pa sam nazvao gospon Gumy-a da mi pomogne...rastavili smo prijenos, sve smo jos jednom pregledali, na kvacilu imam Malossi bijele federe, centralni je isto Malossi bijeli (duzi), rolice su Malossi 11,5g sto su ipak prelagane pa sam odma narucio kod Auto Krese RMS 13g i Dayco remen za SP, posto serijski je u kur*u! Federe smo zategnuli do maximuma na Delti i sad je super, slajdra ko lud!  :laughing7: Hvala Gumy jos jednom!  :notworthy:

[SB]Replica 180:
ne valja taj dayco....

Deny:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 17 Rujan, 2011, 18:25:10 ---ne valja taj dayco....

--- Kraj citata ---
potpis,trebao si uzet polini kevlar  :icon_thumright:

pajo:
koji dayco ne valja obični ili kevlar?ili oba dva??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju