Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
--- Citat: Deny - 05 Rujan, 2011, 17:19:04 ---sa sp-om stalno neki k**ra* frend ima sr-a taj motor je isao i na ulje za auta ali ne staje !
tako da je moj sledeci skuter sr :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Imas probleme zato sto si pocao dr#at% po masini, da si ga ostavio kako je nebi imao probleme, tak je i sa 70-kama! :laughing7:
SP je pravi skuter nema sta! :icon_thumright:
Drnda:
--- Citat: walkay - 05 Rujan, 2011, 18:48:07 ---Imas probleme zato sto si pocao dr#at% po masini, da si ga ostavio kako je nebi imao probleme, tak je i sa 70-kama! :laughing7:
SP je pravi skuter nema sta! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
potpuno u pravu
Deny:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Rujan, 2011, 18:51:09 ---potpuno u pravu
--- Kraj citata ---
ne kazem meni da je problem osim sto tu i tamo strgam koji poklopac glave :laughing7: samo kazem da je sr izdrzljiviji i prije mi dodje sp180 na servis nego sr150 kazem da je izdrzljivi ac je sto i mozda predstavlja manje problema svi koji dodju sp-ovi ili su se pregrijali ili propisala vodena ,imao sam 4-5 sp-a,koje slozim i prodam i svaki je radio kao curica nekazem nista sp je dobar skut ,ali gotivim sramozda je to zato sto ga nikad nisam imao :drunken_smilie:
walkay:
Neki dan sam gledao potrosnju, sa 10l napravim malo vise od 200 km, trosi 4,7-5l max, mislim da je to dobro! ;D
Deny:
--- Citat: walkay - 05 Rujan, 2011, 18:59:58 ---Neki dan sam gledao potrosnju, sa 10l napravim malo vise od 200 km, trosi 4,7-5l max, mislim da je to dobro! ;D
--- Kraj citata ---
da to je ta potrosnja 4-5 l
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju