Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
Jucer je bilo lijepo vrijeme pa sam izgurao vozni park iz garaze, na zalost trkaci Zip je jos u komadima...
BP:
Sivi je prelijep, tocno mi je drago vidjeti kako ce moja otprilike izgledati :)
Koja je to boja, od cega? Auto mi je u Ferrarijevoj "grigio silverstone" i planirao sam tako polakirati gilericu, jos sam se brusio kako sigurno nitko nema takvu, a ono... hehe
Morat cu procitat cijelu temu, vidim da strasne primjerke furas pa me zanima sta se sve dogadalo :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: BP - 18 Ožujak, 2018, 20:16:57 ---..."grigio silverstone" i planirao sam tako polakirati gilericu...
--- Kraj citata ---
To mi je vrh boja ko i slična gunmetal grey,ova Žoltova isto odlično izgleda,bolje mi izgleda nego plavo-crni apoteka primjerak,njegova je čini mi se neka nijansa od renole
walkay:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Ožujak, 2018, 20:50:23 ---
--- Citat: BP - 18 Ožujak, 2018, 20:16:57 ---..."grigio silverstone" i planirao sam tako polakirati gilericu...
--- Kraj citata ---
To mi je vrh boja ko i slična gunmetal grey,ova Žoltova isto odlično izgleda,bolje mi izgleda nego plavo-crni apoteka primjerak,njegova je čini mi se neka nijansa od renole
--- Kraj citata ---
Hahaha, nisam ja lakirao vec bivsi vlasnik jos 2011 kad sam ga kupio taman krenio sredivati... ali skoro si pogodio, Renault Laguna je, nemojte krast boju! :icon_tongue:
pajo:
mmmmm plavi je :super:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju