Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (219/231) > >>

walkay:
Iz madarske je, od 1. vlasnika, imam racun i kupoprodajni ugovor, nikad nije bio regan posto vani ne moraju "50-ke" registrirati... cijena je tajna! :D

walkay:
Jucer je bilo ruzno vrijeme, pa sam montirao bocnu nogaru, ocistio sam usis i stavio novu prirubnicu, u planu mi je jos semeringe i vodenu pogledati, stavit novi mikroremen, staviti nove gume i novi plasticni dekl ...

stipe:
a ono... gledam i ne vjerujem u kakvom je stanju...

svaka cast na ponalasku

IgorSb:
Fino to izgleda :)

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

walkay:
Evo vikend je stigao pa sam pregledao plavog Sp-a i zamijenio sam sve potrosne dijelove... semeringe na radilici, mikroremen, pogonski remen, prirubnicu, crijeva.... nakon malog servisa motor puno ljepse radi i prima gas. Stari semerinzi vec malo pustali ali nije ni cudo kad su stari 17 godina. Nakon toga smo se provozali, i mogu vam reci da nema do zdravog SP-a. Skuter na ravnom ubija, znaci serijski prijenos orginal rolice, remen... derem crvenog Sp-a kojeg sam ja preko zime slozio legi od dobrih dijelova, a mogu se kladit da bolje ide na ravnom i od mog sivog Sp-a, ali to cemo testirati jedan dan, puni kmh sat preko 140 kmh.  Evo neke slike:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju