Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
Ivan46:
--- Citat: dzeky - 28 Kolovoz, 2011, 00:55:02 ---ajde ljudi bez nacionalnih vrjedanja molit cu vas :jerk: :jerk: zolte sp je odlican :icon_thumright:
ivan46-ajde oladi ::)
--- Kraj citata ---
oladio sam,xD.
ali svako ima pravo na svoje misljenje.
sory walkay sto smo osli off od teme.nebude se vise ponovilo. :)
e i da sp180 ti je,odlican. :icon_thumright:
walkay:
[SB]Replica i ja smo napravili dir po selu, otisli smo do Kopackog rita... ;D Decko mi sve objasnio na sto moram paziti i isprobao skuter! Kaze da je sve super i da radi ko sat! :icon_thumright: Hvala care jos jednom! :notworthy:
[SB]Replica 180:
--- Citat: walkay - 28 Kolovoz, 2011, 19:39:58 ---[SB]Replica i ja smo napravili dir po selu, otisli smo do Kopackog rita... ;D Decko mi sve objasnio na sto moram paziti i isprobao skuter! Kaze da je sve super i da radi ko sat! :icon_thumright: Hvala care jos jednom! :notworthy:
--- Kraj citata ---
nema frke, zao mi je sto nisam mogao ostati duze :( , ima jos par stvarcica koje bih ja drugacije slozio(setup prijenosa , i malo estetike) , ali walkay bude to po svome :icon_thumright:
walkay:
Danas sam polozio vozacki ispit iz A kategorije, sutra cu dobiti novu vozacku! ;D
Ivan46:
--- Citat: walkay - 29 Kolovoz, 2011, 12:32:13 ---Danas sam polozio vozacki ispit iz A kategorije, sutra cu dobiti novu vozacku! ;D
--- Kraj citata ---
cestitam. :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju