Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
Deny:
za tablicu L profil skrati gdje treba 2 sarafa gore 2 da drze tablicu i to je to
walkay:
--- Citat: Deny - 09 Kolovoz, 2011, 22:24:41 ---za tablicu L profil skrati gdje treba 2 sarafa gore 2 da drze tablicu i to je to
--- Kraj citata ---
Dobro, ali gdje cu napraviti rupe, trebao bi plastiku od akumlatora probusiti da bi mogao staviti taj L profil! Jel imas neku sliku?
_r0bi_:
--- Citat: walkay - 09 Kolovoz, 2011, 22:35:04 ---Dobro, ali gdje cu napraviti rupe, trebao bi plastiku od akumlatora probusiti da bi mogao staviti taj L profil! Jel imas neku sliku?
--- Kraj citata ---
...kolega prijatelju ako se neces sam patit ili negdi zapne tu je ekipa iz valpova slobodno dodi pa cemo ja i gene da uradimo nosac po tvojoj zelji :laughing7: :icon_thumright:
walkay:
--- Citat: _r0bi_ - 09 Kolovoz, 2011, 22:47:54 ---...kolega prijatelju ako se neces sam patit ili negdi zapne tu je ekipa iz valpova slobodno dodi pa cemo ja i gene da uradimo nosac po tvojoj zelji :laughing7: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala kolega, mislim da ce biti tako! :D
kilezg:
netreba nikakav L profil. samo izbusi tablicu i stavi je na dva sarafa gore, provjereno. ak treba koja slika reci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju