Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Pitanje..
R3pec:
Pitanje ,znam da smaram, ali danima pokusavam ,ali motor nemogu dignut na zadnji, mogu kad su mi noge na sicu ,ali ,nikako sjedeci..radi se o motoru peugeot vivacity 3,,znaci zx stavljen ,malossi multivar 2000,dali je moguce da su preteske role, 8,5g,imam kuci 6,2g pa mogu te stavit,nisam pokusavo..Centralni feder bijeli..zeza me rezervoar ispod noga je i moze stat u njega 8.5 litara...A motor je tezak 95kg..imam li ja sanse da stuntam haha :P :dontknow: :toothy9: :toothy9: :toothy12: :headbang:
LoveStunt:
sa svakim motorom se mozes stunt-at samo je potrebno volje i znanja .. samo stavi te lakse rolice i postelaj sa centralnim federom ako bude potrebno... bit ce ti puno bolji start.... sretno! :icon_thumright:
3alfa3:
Pokusaj "varati".
Sabi prednju vilicu prije dizanja na zadnji i ona ce ti svojim povratom malo pomoci
R3pec:
--- Citat: LoveStunt - 09 Kolovoz, 2011, 18:49:33 ---sa svakim motorom se mozes stunt-at samo je potrebno volje i znanja .. samo stavi te lakse rolice i postelaj sa centralnim federom ako bude potrebno... bit ce ti puno bolji start.... sretno! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
moze ,,ali s ovim sporetom nemoze haha, :toothy9: :toothy11: stavit cu role ,a imam centralni bjeli feder.. :P
R3pec:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2011, 19:04:21 ---Pokusaj "varati".
Sabi prednju vilicu prije dizanja na zadnji i ona ce ti svojim povratom malo pomoci
--- Kraj citata ---
to vidis nisam pokusavo,, Stisnut prednju kocnicu, da mi vilica upadne, inda pokusat izbacit to ,kako dami pomogne ? :icon_scratch: :toothy9: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju