Općenito > Generalno o skuterima
Jet Force
stark1:
Sta vi mislite o ovome skuteru...kakva mu je masina...itd...itd...i nek se jave ovi koji ga vec imaju,,,nek napisu ponesto...mislim si ga uzeti...??
marko.p:
ovi šta ga imaju će ga hvalit,ovi šta ga nemaju će reć da nije dobar i sl....
SlowRider:
To je best buy skuter. :icon_thumright: Ja bi ga uzeo
pitaNS:
Neću ti ga hvaliti zato što ga ja imam jer nemam ništa od toga, nego ću ti ga pohvaliti zato što mi u prvih godinu dana i pređenih 3000 km nije napravio ama baš nijedan problem... :icon_thumright:
Mašina mu je rekao bih iste snage kao i kod ostalih proverenih marki, možda zaostaje malo jer je izuzetno težak skuter od čitavih 109 kg ali se to uopšte ne oseti u vožnji...
Lepo povlači, krajnja oko 75 kmh, dobre kočnice (neko pljuje po tim AJP kočnicama ali nisu uopšte loše), osvetljenje po noći perfektno...
Ne znam koje bih ti mane naveo: možda hlađenje prenosa nije baš najbolje rešeno jer mu malo opadnu performanse kad se ugreje...eto to! i motor je dosta bučan, e sad ne znam da li to svrstavaš u manu ili ne (meni je to extra - samo da se dere makina! :icon_biggrin:)...
ovo je moje iskustvo modela c-tech, znači karburator verzija! ! !
PROOF:
meni se svida izgled.....ima ga moj bratic(misterio).....njemu bas ne vuce ali ide mu prek 80.......ja ga osobno nebi uzel.....da uzimam nekaj onda bi zel roxa ili nrg-a.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju