Tehnički kutak > Styling skutera
vxr silver-black project **update**
Shiltac:
--- Citat: charnel - 02 Travanj, 2008, 18:05:32 ---
--- Citat: replcnt - 02 Travanj, 2008, 09:13:42 ---lol, šta čoeka je..bete, njemu je motor super i gotovo, a chofus trebo si stavit slike i ništa više nepisat a ostali nek pišu šta hoče, charnel očeš da te tučem
--- Kraj citata ---
oces ti da ja tebi zube prosetam... :violent1: :odj: :boxing:
:thefinger:
--- Kraj citata ---
koji bad!
replcnt:
lol
charnel:
--- Citat: replcnt - 02 Travanj, 2008, 19:15:28 ---lol
--- Kraj citata ---
bas lol :toothy12:
chofus1:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 02 Travanj, 2008, 15:55:38 ---ma kako je i sam chovus rekao da se vecini nece svideti, pogodio je.. Prvenstveno izgleda cudno runner sa kombinacijom boja gde lepsa ide na one manje plastike u ovom slucaju perla plava, a ona manje lepsa na vece-batak, te s toga svima izgleda cudnije nego inace! Da je obrnuto, plava na mesto umesto sive, bilo mi "lepse". Chofusu se ovako svidja i .
I da, matori kaciga ti je prelepa, vrhh!!!!
--- Kraj citata ---
cuj htio sam napraviti neki slijed boja koji nitko nema..tj onaj slijed boja mi je dojadio..da bubrezi, prednja maska, rep i ono kod nogu idu u jednu boju a ostale maske u drugu boju..pa sa eto htio malo da budem drugaciji....sve je to stvar navike..ljudi su navikli da se onak boja motor itd..pa sve ostalo ispada..cudno,
ugl slobodno recite sta mislite O motoru tj poslu koji je obavljen..a ne o boji....poslikat cu detaljnije pa cu postat..da vidite kak je to sve ispalo..ako koga zanima....
kaciga ide u crno tj u onakvu plavu perlu.... :glasses9:
:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
MaLi_OdvALjivAc:
ma privalio sam ja to, hoces onako kako niko nema, bravo, extra je to!!
kaciga ti je bas full ovako, mozda tako kako kazes bude jos bolja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju