Općenito > Slike i filmovi o skuterima
užas
MaLi_OdvALjivAc:
ja ti to ne mogu rec, pogotovo odavde, raspitaj se, ali ako ta avenija pripada gradum nije van, onda je 50... kod mene ima ulica sa 3 trake sa obe strane, pa je o5 50
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 23 Veljača, 2008, 22:07:30 ---
--- Citat: SlowRider - 23 Veljača, 2008, 21:46:19 ---Probao sam se ja voziti 50km/h po Zagrebu i iza tebe je kolona neznas tko ti sve ne trubi ili ti se nabije na rep. To mi se desi kada tek krecem pa ne forsiram u okretaje.
--- Kraj citata ---
a mi bi se po zakonu trebali s blokadama voziti uz desnu stranu i sta onda da ja gazim bicikliste mozda?? u brodu nema biciklistickih staza uz staze za pjesake pa zato ovo kazem
--- Kraj citata ---
E to uz desnu stranu, neda mi se pisati o tome... ali isao sam tako uz desnu stranu po onoj rimskoj cesti i idem idem i naletim na saht dubok 20cm najmanje i nista ja stanem dam desni zmigavac nemogu prec preko toga i stane auto iza i pocne trubiti i nista pop...im i gas po j. kamenim kockama drrrrrrrrr razvalise i mene i skuter
Zato dobro pamtim rute kojima idem, te rupe i dubine te u kojem zavoju ima i koliko kapi ulja koliko kamencica i tako to...
X-Thug:
ja bicikliste vidjan samo po trotoaru jer je ode pre opasno vozit bajk po cesti,jedino ako ides brze od 50 nije
vpucko:
strasno!
neer:
uffff jbte bar mu je kaciga ostala na glavi sva sreca :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju