Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 SP -- > Go-Go
Go-Go RUNNER:
--- Citat: dino895 - 06 Kolovoz, 2011, 17:21:24 ---Super runner :headbang:
Samo mi se ne sviđa ovaj blatobran kod gume...inače :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tnx stari, za blatobran šta da ti kažem, mora tu biti i tu je :hello:
--- Citat: stunt_master - 06 Kolovoz, 2011, 17:25:06 ---Poslusa si me,napokon i te slike na forum dosle :toothy10:
Odlicna je :icon_thumright:
Ista ko moja, samo je na mojoj crveno ovo sta je u tebe sivo...
Odlicno ocuvana za tu kilometrazu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A šta ću kad si navalio ;D Yap upravo tako, kad sam je uzimao mogao sam birat oću takvu ko u tebe ili ovu, ja uzeo ovu :frajer: hvala ti :hello:
3alfa3:
Vozis se ko curica ako su ti gume toliko traju ;D
P.S.
na slijedecoj registraciji skini ovu odvratnu naljepnicu tehnickog i novu stavi negdje na desni stap vilice. Za skidanje se posluzi fenom za kosu da omeksas ljepilo naljepnice i noktima polako skidaj, a kad ju skines, ostatke ljepila skini sa WD40
Go-Go RUNNER:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Kolovoz, 2011, 17:29:06 ---Vozis se ko curica ako su ti gume toliko traju ;D
--- Kraj citata ---
Nije baš kao curica, vozim se u granicama normale.. da ne ugrožavam sebe i ostale sudionike u prometu :icon_thumright:
Inače one su za mijenjat bile prije 4-5000 ali uvijek mi nešto uleti prije njih, valjda budu do sljedećeg tehničkog :frajer:
P.S. Ja je nisam ni stavljao ni skidao, to onaj tehničar odere i zaljepi novu na isto mjesto.... ne briga me to toliko ;D
3alfa3:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 06 Kolovoz, 2011, 17:30:48 ---Ja je nisam ni stavljao ni skidao, to onaj tehničar odere i zaljepi novu na isto mjesto.... ne briga me to toliko ;D
--- Kraj citata ---
Tako je i meni htio, al reko sam mu da mi ju da da sam nalijepim gdje ja hocu i nikakvih problema
Go-Go RUNNER:
3 puta si editirao zadnji post :toothy12: ma skinem ja nju bez frke, umjesto wd-a može i benzin poslužit, znam to... možda na idućoj onda ako mi se bude dalo vidit ćemo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju