Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 SP -- > Go-Go
stunt_master:
--- Citat: tomovzo666 - 10 Kolovoz, 2011, 14:21:54 ---ma salim se i pusti sto dugi pricaju za blatobran,ne skidaj ga ni za zivu glavu,ja imao i skinem ga,kao motor izgleda sportski i popusio sam zato sto sam ga skinuo,ali kada sam to skuzio bil prekasno osao blatobran u dobrotvorne svrhe
--- Kraj citata ---
Sta si izgubio skidanjem :dontknow:
tomovzo666:
--- Citat: stunt_master - 10 Kolovoz, 2011, 15:11:52 --- Sta si izgubio skidanjem :dontknow:
--- Kraj citata ---
zgubio sam da po kisi usprica prednji vizir koliko sprica,a mozes misliti kakva mi budu ledja hlace od pozadi kaciga,sve jebeno uspricano,nista drugo samo to
Go-Go RUNNER:
--- Citat: tomovzo666 - 10 Kolovoz, 2011, 14:21:54 ---ma salim se i pusti sto dugi pricaju za blatobran,ne skidaj ga ni za zivu glavu,ja imao i skinem ga,kao motor izgleda sportski i popusio sam zato sto sam ga skinuo,ali kada sam to skuzio bil prekasno osao blatobran u dobrotvorne svrhe
--- Kraj citata ---
Ma kakvo skidanje blatobrana, ne dolazi u obzir... isto tako ni skidanje retrovizora, i rezanje nosača tablice i sve druge jeftine metode, dovoljno je ovako sexy ;D
stunt_master:
--- Citat: tomovzo666 - 10 Kolovoz, 2011, 15:16:13 ---zgubio sam da po kisi usprica prednji vizir koliko sprica,a mozes misliti kakva mi budu ledja hlace od pozadi kaciga,sve jebeno uspricano,nista drugo samo to
--- Kraj citata ---
Jel mi govorimo o istom blaobranu ? o ovom sta se nalazi iza zadnje gume ? kako ti prednji vizir moze uspricat sa zadnjeg kraja motora ? i ako ga skines,ostavis nosac tablice,i opet nista po tebi ne pada... :dontknow:
Go-Go RUNNER:
Možda je kraljina skinio prednji blatobran? :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju