Tehnički kutak > Tuning skutera

problem sa runerom 50

<< < (2/3) > >>

Kamba:
Kod mene je sa 64  svječica bila tamno smeđa,tako je i kod kolege na Poweru! I po gradu troše oba dva ko luda jbte,blizu 5 litara!

pajobulajic:
nisam nista dirao sem rolnica, ni opruge ni nista. a motor u startu krene lose pa se malo razvrti ali je to kratko i na 40-50 se umrtvi. pretpostavljam da treba veca dizna samo me interesuje koja zato sam postavio temu da ne bi razmisljao puno i gubio vreme na probavanju jer je verovatno neko imao slican problem. probacu sa 65 diznom pa cemo da vidimo kakva je svecica. hvala na informaciji

IceMan:
ako ti loše kreće u startu stavi malossi žute federe kvačila  :icon_thumright:

Nix666:
dizu stavi obavezno pa ćeš vidjeti, ali ja mislim da bi trebao lakše rolice i tvrđe federe na kvačilu

doritos:

--- Citat: Kamba - 07 Kolovoz, 2011, 01:25:55 ---Kod mene je sa 64  svječica bila tamno smeđa,tako je i kod kolege na Poweru! I po gradu troše oba dva ko luda jbte,blizu 5 litara!

--- Kraj citata ---

pa moraju trositi kada i nemaju snage serijale od 50cc da kad odvrnes gas da idu ko na 70 base, nego se mora vrtiti dosta da ide nekak, i jos ak je neki jaci rezo ko sto je PRO replica koja vrti na oko 10500-11000 , serijala i PRO replica moraju trositi!

slobodno ti stavi diznu 70 za pocetak pa vidi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju